10 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Μαχαιρίτσας-Πορτοκάλογλου: «Μαζί για το Παιδί»

Αντίο Λαυρέντη


Το ελληνικό πεντάγραμμο έχασε σήμερα έναν μεγάλο ερμηνευτή και τραγουδοποιό, τον αγαπημένο μας Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του. Οι μελωδίες του πάντα θα μας συντροφεύουν.

Η προγραμματισμένη φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης, στο Ηρώδειο, για αύριο 10 Σεπτεμβρίου, τα έσοδα της οποίας θα ενίσχυαν το πρόγραμμα σίτισης άπορων παιδιών, ακυρώνεται.

Εντός δύο εβδομάδων (από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου) μπορείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήρια σας ή να τα δωρίσετε στην Ένωση συνδράμοντας το έργο της.

Δωρεά ή επιστροφή εισιτηρίου

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
• Όσοι έκαναν ηλεκτρονική αγορά και επιθυμούν το εισιτήριο τους να παραμείνει ως δωρεά προς την Ένωση Μαζί για το Παιδί καλούνται να στείλουν email στο info@ticketservices.gr δηλώνοντας ρητά την πρόθεσή τους και γράφοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους και την διεύθυνσή τους για να τους σταλεί η σχετική απόδειξη δωρεάς.

• Όσοι έκαναν ηλεκτρονική αγορά και επιθυμούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους, καλούνται να στείλουν email στο cancel@ticketservices.gr δηλώνοντας ρητά την πρόθεσή τους ώστε να πιστωθεί στην κάρτα τους το ανάλογο ποσό.

ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
• Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης και επιθυμούν το εισιτήριο τους να παραμείνει ως δωρεά προς την Ένωση Μαζί για το Παιδί καλούνται να τηλεφωνούν στο 210 7234567 και να ενημερώνουν για την πρόθεση δωρεάς.

• Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης και επιθυμούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους, καλούνται να πηγαίνουν στα σημεία προπώλησης όπου αγόρασαν προσκομίζοντας τα εισιτήριά τους για την επιστροφή των χρημάτων τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: