6 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Για χαοτική κατάσταση στο Δήμο Κατερίνης μιλάει ο νέος δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ρίχνοντας τα βάρη, εμμέσως πλην σαφώς, στην προηγούμενη διοίκηση. Εγκατάλειψη, χαλαρότητα, αδιαφορία.
*
Εγκαταλελειμμένος ο στόλος των αυτοκινήτων, λίστα με αργόμισθους, δύο μήνες πίσω η μισθοδοσία του προσωπικού και το κυριότερο, λίστα με επιφανείς Κατερινιώτες που τύχαιναν προστασίας αποφεύγοντας διάφορα τέλη. Και μεγάλες οφειλές συγκεκριμένων επώνυμων που επαγγέλλονται ανάπτυξη και προσφορά στον τόπο.
*
Μάλιστα, ο δήμαρχος δεν δίστασε να δηλώσει ότι το δημαρχιακό μέγαρο λειτουργούσε με τη λογική παρατημένου ανακτόρου και εξέφρασε τη δυσφορία του γενικά και για τη λειτουργία των τοπικών μέσων ενημέρωσης που κώφευαν μπροστά στις συσσωρευμένες ατασθαλίες.
*
Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι τα μέσα ενημέρωσης λειτούργησαν υπό το βάρος ενδογενών προβλημάτων και δεν υπήρχε πρόθεση συγκάλυψης.
*
Ο δήμαρχος ζήτησε διαρκή έλεγχο από τα ΜΜΕ και προσανατολίζεται να ορίσει μια μέρα του δημάρχου προς τα τοπικά ΜΜΕ, προβαίνοντας σε ενημέρωση και ανοιχτό διάλογο.
*
Στο ισόγειο το, υπό κατασκευή με δικές του δαπάνες, γραφείο του δημάρχου, εύκολα προσβάσιμο για το κοινό και μεταφορά πολλών γραφείων από το ισόγειο στον πρώτο όροφο.
*
Και μια είδηση που θα συζητηθεί. Σκέψεις για ανακατασκευή της πλατείας Δημαρχείου με κατάργηση του σιντριβανιού και νησίδων πρασίνου. Και έπεται συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: