3 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Δίου - Ολύμπου: Ευχαριστήριο στους εθελοντές και υπαλλήλους καθαριότητας

Η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου, ο Δήμαρχος Γερολιόλιος Βαγγέλης και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες προς: 
1)Τους Εθελοντές αποκομιδής, υπαλλήλους της ΔΕΑΔΟ και ιδιώτες κκ Πίτσιο Γεώργιο, Ηραντόπουλο Κ., Κωλονιάρη Γεώργιο, Αγγέλογλου Ανδρέα, Αρζάνα Διονύση και Γκρίνια Γεώργιο.
2)Τους εθελοντές ιδιοκτήτες βαρέων μηχανημάτων κ φορτηγών κκ Αφοι Μιχολιού, Τσιανάκα Νικόλαο, Μιχαλίτσιο Γεώργιο, Τομαρά Δημήτριο, Γραβάνη Αχιλλέα, Τομαρά Γεώργιο και την κ. Κουμουρτζή Μαρία.
3)Όλους τους υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου,
για τη συμβολή τους στην αποκομιδή των απορριμμάτων που πραγματοποίησαν και την επακόλουθη βελτίωση της εικόνας του Δήμου, η οποία ιδιαιτέρως κατά τους θερινούς μήνες επιβαρύνθηκε επιπροσθέτως λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης στην περιοχή μας.
Με την ευκαιρία αυτή, η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους Δημότες της ότι έχει θέσει ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας και την αποφυγή στο παρόν και το άμεσο μέλλον παρόμοιων εικόνων στις κοινότητες και τους οικισμούς του Δήμου μας.
Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών.
Λιτόχωρο, 3 Σεπτεμβρίου 2019
Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης
Αντιδημαρχία Καθαριότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια: