1 Σεπτεμβρίου 2019

Κύπελλο Ελλάδος: Α.Ε. Καρίτσας - Πανσερραϊκός απόψε στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης

Η Α.Ε. Καρίτσας υποδέχεται απόψε στις 20:00 το βράδυ τον Πανσερραϊκό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Οι κιτρινόμαυροι, μία εβδομάδα μετά τη νίκη τους με 4-0 μέσα στο Κιλκίς επί του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου για την 1η φάση, φιλοδοξούν να αποκλείσουν και την ομάδα των Σερρών και να συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για τον αποψινό αγώνα, στον οποίο θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ (ελεύθερη είσοδος για γυναίκες και παιδιά), η διοίκηση της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση - κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας:

«Την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, στις 8.00 μμ, στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, η Α.Ε. Καρίτσας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πανσερραικού, στα πλαίσια της 2η φάσης του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα μας, εκπροσωπώντας το Νομό Πιερίας, θα αγωνιστεί με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας και το φίλαθλο κοινό της Πιερίας να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας.

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

Γυναίκες και παιδιά: Ελεύθερη Είσοδος

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόθερμα το Δήμο Κατερίνης για την ευγενική και άμεση παραχώρηση χρήσης του γηπέδου και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης για την κάλυψη αγωνιστικών μας αναγκών. Παράλληλα, εύχεται στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Κουκοδήμο Κώστα, καλή και δημιουργική θητεία».

Κύπελλο Ελλάδας – 2η φάση
Κυριακή 1/9 – 16:30


ΠΟ Ελασσόνας - Τηλυκράτης Λευκάδας 1-1 (κ.δ) 5-3 (πεν.)
ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού ή Αιολικός - ΠΑΣ Κόρινθος (ΑΝΑΒΟΛΗ)
ΑΠΟ Αταλάντη - Καλαμάτα ή Ατρόμητος Πατρών (ΑΝΑΒΟΛΗ)
ΠΣ Σπάρτη - ΑΟ Υπάτου
Πανδραμαϊκός - Μακεδονικός Φούφα
Αετός Ορφανού - Θερμαϊκός Θέρμης
Ξενοφών Κρεστενών -  Δόξα ΑΟ Άρτας
Θιναλιακός - Απόλλων Ευπαλίου
ΑΕ Καρίτσας - Πανσερραϊκός (20:00)
Επισκοπή - Εθνικός (Τετάρτη 4/9-16:30)
Πανθηραϊκός - ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Κυριακή 8/9-16:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια: