10 Οκτωβρίου 2019

Προσωρινές κυκλοφορικές ρυθμίσεις την Κυριακή 13 Οκτωβρίου για τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

Από τον Δήμο Κατερίνης, σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. και βάσει των υποδείξεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας (Τμήμα Τροχαίας), των σχετικών αδειών από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας  αντίστοιχα, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και από ώρα 11:00 π.μ. έως 13:00 θα εφαρμοστούν ειδικές ρυθμίσεις για την κυκλοφορία, ιδιαίτερα στους δρόμους απ’ όπου θα διέλθουν οι αθλητές του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».
Ειδικότερα θα απαγορευτεί η κυκλοφορία οχημάτων στις οδούς :
α) 13η Εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας από την διασταύρωση με την 15η επαρχιακή
     οδό (Βρύα-Ρητίνη-Ελατοχώρι) μέχρι την διασταύρωση (κυκλικός κόμβος) των οδών
     7ης Μεραρχίας και Νικολάου Πλαστήρα.
β) 7ης Μεραρχίας από την διασταύρωσή της με την Νικολάου Πλαστήρα και στην συνέχεια στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας.
Επιπλέον, θα απαγορευτεί η στάθμευση οχημάτων σε όλο το μήκος της διαδρομής επί της 13ης Εθνικής οδού, ενώ μέτρα θα ληφθούν από τη Δημοτική Αστυνομία και κατά μήκος του κεντρικού πεζόδρομου της Μ.Αλεξάνδρου.
Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο του επίσημου προγράμματος εορτασμού  της 107ης επετείου απελευθέρωσης της πόλης μας. Ο Δήμος Κατερίνης ζητά την κατανόηση των οδηγών, όλων των πολιτών, καθώς και την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του, σύμφωνα με τις υποδείξεις των παραπάνω αρμοδίων υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: