8 Οκτωβρίου 2019

Οι διευθύντριες και οι διευθυντές 28 Δημοτικών σχολείων ευχαριστούν την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Αγαπητοί συμπολίτες,
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας έλαβε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή από τις διευθύντριες και τους διευθυντές 28 Δημοτικών σχολείων του Δήμου Κατερίνης που βοήθησαν να διατεθούν δωρεάν σχολικά είδη σε 227 μαθήτριες και μαθητές τους που αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
Διαβάστε εδώ την ευχαριστήρια επιστολή
Έκφραση Συγχαρητηρίων και ευχαριστιών 
Αγαπητέ κύριε Τσολακίδη, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας (ΕΟΔΠ) «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ», της οποίας εί- στε ο εμπνευστής και το εξέχον ιδρυτικό μέλος της, συνέχισε και φέτος την επι- τυχημένη δράση, που στόχευε στη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας σχολικών ειδών και στην έγκαιρη διανομή τους σε μαθήτριες/μαθητές, των οποίων οι οικο- γένειες έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους για όλη την τρέχουσα σχολική χρονιά.
 Τα συγκεκριμένα σχολικά είδη, αφού συσκευάστηκαν από τα μέλη της ομάδας σας, διανεμήθηκαν στις οικογένειες 227 μαθητριών και μαθητών των δημοτικών μας σχολείων, με τη συνεργασία των διευθυντριών/ντών των σχολείων, με τον πλέον υποδειγματικό και διακριτικό τρόπο, καθόσον διασφαλίστηκε και το απόρ- ρητο των προσωπικών δεδομένων των μαθητριών/μαθητών και των οικογενειών τους. 
Για την συνέχιση της Δράσης σας αυτής αλλά και για τις Αναρίθμητες Πο- λυποίκιλες Εθελοντικές Δράσεις σας, τα μέλη των Συλλόγων Διδασκόντων των σχολικών μας μονάδων αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τόσο σε σας και σε όλα τα μέλη της ΕΟΔΠ όσο και σε όλες/όλους τις/τους δωρή- τριες/δωρητές τα Συγχαρητήρια και τις Θερμές Ευχαριστίες τους.
Με εκτίμηση, Εκ μέρους των Συλλόγων Διδασκόντων 
Για το 1ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Η διευθύντρια Φλώρα Σορώτου 
Για το 2ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Ο διευθυντής Νικόλαος Ναχόπουλος 
Για το 3ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Ο διευθυντής Χρήστος Τάκος 
Για το 5ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Ο διευθυντής Βασίλειος Τσακιρίδης 
Για το 6ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Ο διευθυντής Ιωάννης Οργανόπουλος 
Για το 7ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Ο διευθυντής Χρήστος Κοσκινάς 
Για το 8ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Η διευθύντρια Δήμητρα Τζημαγιώργη 
Για το 9ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Ο διευθυντής Κωνσταντίνος Πιπίλης 
Για το 10ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Η διευθύντρια Φωτεινή Χρυσάφη 
Για το 11ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Ο διευθυντής Παναγιώτης Σαπίδης 
Για το 12ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Ο διευθυντής Νικόλαος Κραγιόπουλος 
Για το 13ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Ο διευθυντής Βασίλειος Παπαθανασίου 
Για το 14ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Ο διευθυντής Σωτήριος Τόνας 
Για το 15ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Ο διευθυντής Κωνσταντίνος Παπανικολάου 
Για το 16ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Η διευθύντρια Ιωάννα Τσουμπάρη 
Για το 17ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Ο διευθυντής Δημήτριος Μπόζογλου 
Για το 18ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Ο διευθυντής Χρήστος Βιδάκης 
Για το 19ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης: Η διευθύντρια Ελένη Παταρίδου 
Για το Δημ. Σχολείο Βροντούς: Ο διευθυντής Δημήτριος Κορινιώτης 
Για το Δημ. Σχολείο Γανόχωρας: Η διευθύντρια Ανδρονίκη Πατσιούρα 
Για το Δημ. Σχολείο Ελάφου-Εξοχής: Ο διευθυντής Βασίλειος Μπάτσιος 
Για το Δημ. Καρίτσας: Ο διευθυντής Αστέριος Παπαχρήστου 
Για το Δημ. Σχολείο Κίτρους: Ο διευθυντής Ελευθέριος Παπαδόπουλος 
Για το Δημ. Σχολείο Παραλίας: Η διευθύντρια Ασπασία Πάπα 
Για το Δημ. Σχολείο Περίστασης: Ο διευθυντής Αθανάσιος Κοντοφάκας 
Για το Δημ. Σχολείο Ρητίνης: Ο προϊστάμενος Αντώνιος Βαρμάζης 
Για το Δημ. Σχολείο Σβορώνου: Ο διευθυντής Φώτιος Μπουκλής 
Για το Δημ. Σχολείο Χράνης: Ο προϊστάμενος Λάζαρος Μαυρομάτης 

Δημοσιεύουμε την επιστολή, αισθανόμαστε όμως και την ανάγκη να τους απευθύνουμε τα παρακάτω λόγια:

Φίλες και φίλοι,
Σας ευχαριστούμε για την ευγενική σας χειρονομία.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας κι αυτή τη φορά δεν έκανε τίποτα παραπάνω από αυτό που ξέρει να κάνει καλά εδώ και 12 χρόνια: να διαχειρίζεται με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, σχολικά είδη και όλα αυτά που της εμπιστεύονται φίλοι και υποστηρικτές της, πολίτες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Εμείς βάλαμε μόνο το μεράκι και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε. Σεβαστήκαμε την επιθυμία των δωρητών να φτάσουν τα σχολικά είδη στα παιδιά που τα έχουν πραγματικά ανάγκη και έτσι, και με τη δική σας συνδρομή, 227 μαθήτριες και μαθητές ένιωσαν και φέτος τη χαρά της γεμάτης σχολικής τσάντας.Οι φίλοι Μαργαρίτα και Michel από το Λουξεμβούργο στον Καπνικό Σταθμό

Τα συγχαρητήρια και οι ευχαριστίες ανήκουν κυρίως στους δωρητές, στο Ευρωπαϊκό Σχολείου του Λουξεμβούργου, στην ακούραστη Μαργαρίτα, στον αγαπητό Michel και την οικογένεια της κας Μπούρα από την Αγγλία οι οποίοι ήδη από τον περασμένο Μάρτιο συντόνιζαν την προμήθεια των σχολικών ειδών.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν και σε όλους εσάς, στις διευθύντριες και στους διευθυντές των παραπάνω σχολείων, που για 5η συνεχόμενη χρονιά ανταποκριθήκατε χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμά μας και αφιερώσατε τον ελεύθερό σας χρόνο, μέσα στο καλοκαίρι, για να φροντίσουμε μαζί και την παραμικρή λεπτομέρεια της διάθεσης των σχολικών ειδών στα παιδιά.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν, επίσης, στις δασκάλες και τους δασκάλους των σχολείων σας, γιατί με ιδιαίτερη προσοχή και διακριτικότητα επέλεξαν τις μαθήτριες και τους μαθητές που είχαν πραγματικά ανάγκη αυτά τα σχολικά είδη. Αξίζει να σημειωθεί πως, παρόλο που στα σχολεία σας διατέθηκαν συνολικά 300 επιστολές, χρησιμοποιήθηκαν μόνο οι 227, για όσα παιδιά τα χρειάζονταν πραγματικά.Η ομάδα εθελοντριών/εθελοντών που συσκεύασε τα σχολικά είδη


Δεν σας κρύβουμε πως νιώθουμε πολύ περήφανοι που η εκπαιδευτική κοινότητα μάς εμπιστεύεται και συμμετέχει σε όλες μας τις δράσεις, στο «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος», στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου», στον «Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος», στην «Ανακύκλωση» και τόσες άλλες.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας στηρίζοντας τα σχολεία μας, τις μαθήτριες και τους μαθητές τους!

Για την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας “Ο Τόπος μου”
Φιλικά
Ηλίας Τσολακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: