26 Οκτωβρίου 2019

Γ' Εθνική: Ποταμιά - Δίας Δίου σήμερα στην αυλαία της 6ης αγωνιστικής, αύριο το ντέρμπι ΑΕ Καρίτσας - Πιερικός

Στο Καρπενήσι ανοίγει σήμερα στις 16:00 η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον Δία Δίου να αντιμετωπίζει την ουραγό Ποταμιά.
Δύο νεοφώτιστες ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα και θέλουν τη νίκη, με τον Δία να ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς μακριά από την έδρα του μετά από τρεις ήττες.
Η αποστολή της ομάδας του Δίου βρίσκεται από χθες στο Καρπενήσι, κατέλυσε σε ξενοδοχείο της περιοχής και προετοιμάστηκε κατάλληλα για το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι. Στην αποστολή βρίσκονται οι Ουσταμπασίδης, Ευαγγέλου, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Γ.Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Κορινιώτης, Μπακούρας, Καραμήτρος, Καλουσίδης, Καραθάνος, Δαλαμήτρας, Λαφατζής, Τσουρέκας, Νάκας, Καλαμπάκας, Μανίκας, Α.Παναγιωτίδης, Μιτακίδης.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ζωγράφος, Μαυρίδης, Ευαγγελόπουλος και ο Παπαστεργίου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Την  αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Νικόπουλος με βοηθούς τον κ. Αναστασίου και τον κ. Δ.Σακκά (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
Αύριο στο Βατάν το ντέρμπι Α.Ε. Καρίτσας - Πιερικός
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή στις 15:00, με το ντέρμπι Α.Ε. Καρίτσας - Πιερικός να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Ο αγώνας θα γίνει στο δημοτικό γήπεδο Βατάν και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Πιερίας.
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ΑΕΚ καθώς με τις συνεχόμενες απώλειες βαθμών, έμεινε στο -5 από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται ο Πιερικός και ο ΑΟ Σελλάνων. Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου θα παραταχθεί πλήρης, έχοντας στην αποστολή τους Ράντο, Γαλάνη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Μητράκα, Στίκο, Λαγδάρη, Γκαράτζια, Δαλαμήτρα, Τροΐρη, Δημητρουλόπουλο, Οικονόμου, Λυκούργο, Ζαφειρίδη, Κυρτέγο, Γκίκα, Λουίς Φερνάντο, Συρράκο, Παπαϊωάννου και Αλεξίου.
Από την άλλη, ο Πιερικός θέλει να συνεχίσει το εξαιρετικό του ξεκίνημα (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 0 παθητικό) και να κρατήσει την ΑΕΚ μακριά του. Για τον αυριανό αγώνα, ο Απόστολος Στύλος θα έχει μια πολύ σημαντική απουσία, αυτή του τιμωρημένου Γιώργου Μακρή, ενώ θα λείψουν και οι «μακροχρόνια» τραυματίες Μπούζουρας και Μπουζούκης.
Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο τεχνικός του Πιερικού δήλωσε για το αυριανό ντέμρπι:
«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι ένα παιχνίδι τοπικιστικού χαρακτήρα με την Καρίτσα και ένα παιχνίδι που όπως έχω πει εδώ και πολύ καιρό θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα παιχνίδια που παίξαμε εως  τώρα.Και αυτό για τον εξής απλό λόγο, γιατί η ομάδα της Καρίτσας έχει τον ίδιο στόχο με μας, κάνει πρωταθλητισμό και πιστεύω ότι θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι.
 Από τη δική μας πλέον πλευρά μες στη διάρκεια της εβδομάδος τα προβλήματα που είχαμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι περιορίζονται σε αυτό του Μπουζούρα , φυσικά του μακροχρόνια τραυματία Μπουζούκη και του τιμωρημένου Γιώργου Μακρή. Όλα τα άλλα πιθανά προβλήματα που είχαμε ξεπεράστηκαν και τα υπόλοιπα παιδιά είναι στη διάθεσή μου και φυσικά έχουμε και την προσθήκη του Χρήστου Παπαδόπουλου που θα είναι και αυτός στην αποστολή της ομάδος.
Σεβασμός  λοιπόν στην ομάδα της Καρίτσας, ξέρουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά είμαστε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σε κανένα παιχνίδι δεν θα πάμε να παραταχθούμε για τον βαθμό της ισοπαλίας, θέλω να κερδίζουμε. Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Βατανιακού είναι σε καταπληκτική κατάσταση, κόσμος θα υπάρχει σίγουρα στο γήπεδο, οι συνθήκες είναι ιδανικές, θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι να κερδίσουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος».
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θεοχάρης (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Σακκά (Θεσσαλίας) και Μάνο (Λάρισας).

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
Σάββατο 26 Οκτωβρίου - 16:00
Ποταμιά - Δίας Δίου
Κυριακή 27 Οκτωβρίου - 15:00
Θησέας Αγριάς - ΑΣ Μετέωρα
Ατρόμητος Παλαμά - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Διγενής Νεοχωρίου - Ηρακλής Λάρισας
ΑΕ Καρίτσας - Πιερικός
Αταλάντη - Αλμυρός
Διαγόρας Στεφανοβικείου - ΑΟ Σελλάνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: