17 Οκτωβρίου 2019

Δήμος Κατερίνης - ΟΠΠΑΠ: Εκδρομή στη Θράκη για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Τριήμερη εκδρομή στη Θράκη πραγματοποίησαν τα ΚΑΠΗ του Δήμου  Κατερίνης  στο πλαίσιο των ενημερωτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων που υλοποιεί ο ΟΠΠΑΠ. 
Στα μέλη που συμμετείχαν δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της Θράκης (Αλεξανδρούπολη, Σουφλί, Ορεστιάδα). Επιπλέον, να επισκεφθούν την Αδριανούπολη, τόπο απώτατης καταγωγής πολλών από τους εκδρομείς.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η επίσκεψη στο μουσείο ιατρικής στην Αδριανούπολη, στον παλαιό  διεθνή σιδηροδρομικό σταθμό, στο δάσος της Δαδιάς (Εθνικό πάρκο με σπάνια είδη αρπακτικών πτηνών), στο μουσείο Μεταξιού στο Σουφλί και στο μοναστήρι της Παναγίας της Πορταΐτισσας Κορνοφωλιάς.
Τους εκδρομείς συνόδευσε ο πρώην Δήμαρχος και επί σειρά ετών υπεύθυνος των ΚΑΠΗ Αναστάσιος Παπαζήσης, ενώ θερμές ευχαριστίες εξέφρασαν τα μέλη προς τον  Δήμαρχο Κατερίνης  Κώστα Κουκοδήμο και τον Πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Νικόλαο Τσιαμπέρα, τόσο για την συγκεκριμένη ψυχαγωγική εξόρμηση όσο και για το σύνολο των δράσεων που υλοποιούνται στους κόλπους των ΚΑΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: