4 Οκτωβρίου 2019

Με πίστη για το «διπλό» στην Τσαριτσάνη ο Δίας Δίου

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δία Δίου ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Κυριακής (6/10) στην Τσαριτσάνη κόντρα στον τοπικό Οικονόμο.
Ο Τάσος Ιωαννίδης θα έχει στην αποστολή της ομάδας όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Γιώργου Λαφατζή ο οποίος έχει υποχρεώσεις με τις σπουδές του, ενώ πονοκεφαλίζει σχετικά με δύο βασικά του «γρανάζια». Ο λόγος για τους Δημήτρη Παπαστεργίου και Γιάννη Λαζαρίδη, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει μία ίωση και τον δεύτερο να μην έχει αναρρώσει στο 100% έπειτα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στην προηγούμενη αναμέτρηση.
Η συμμετοχή και τον δύο θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον προπονητή της ομάδας μας πάντως να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι αμφότεροι θα προλάβουν τη μάχη με το χρόνο.
Αναλυτικά η αποστολή του Δία: Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Καλουσίδης, Λιόλιος, Παπαστεργίου, Νάκας, Καλαμπάκας, Μανίκας, Α.Παναγιωτίδης, Γ. Παναγιωτίδης, Τσουρέκας, Δαλαμήτρας, Μπακούρας, Μαυρίδης, Ουσταμπασίδης, Ευαγγελόπουλος, Μιτακίδης.
Η ομάδα μας αναμένεται να γευματίσει την Κυριακή στις 11:30 μμ. στην ταβέρνα Άγιος Διονύσιος στα Πλατανάκια, ενώ στις 12:30 η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τσαριτσάνη.
Η διοίκηση του Δία καλεί το φίλαθλο κοινό που έχει τη δυνατότητα, να ακολουθήσει την ομάδα μας και να δώσει το παρών στη Θεσσαλική κωμόπολη, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: