4 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με το Δ.Σ. του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας

Το Δ.Σ. του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Ν.Πιερίας υποδέχτηκε το απόγευμα της Πεμπτης στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Ειδικότερα, στην συνάντηση η οποία έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα παρέστησαν: ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Κομπατσιάρης, ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Μαυρίδης και τα μέλη Αθηνά Στραβογιάννη, Ηλίας Πογιαρίδης, Μιχάλης Χατζηβασιλείου, Κων/νος Κιτιξής.

Στη διάρκεια της εθιμοτυπικής αλλά και ουσιαστικής επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους εργαζομένους στο Δήμο Κατερίνης και ευρύτερα στους ΟΤΑ, καθώς και μία σειρά ζητημάτων για τη  βελτίωση των συνθηκών εργασίας προς όφελος των εργαζομένων και, κυρίως, των δημοτών της Κατερίνης. 

Όπως σημειώνει σε δήλωσή του, με αφορμή την επίσκεψη, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Οι δημοτικοί υπάλληλοι θα είναι για εμάς ουσιαστικοί συνεργάτες στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Κατερίνης. Άλλωστε οι εργαζόμενοι του Δήμου μας συνιστούν τη δύναμή του για την επίτευξη των στόχων, που αφενός σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και την καθημερινότητα του πολίτη και αφετέρου με την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδιασμού που έχουμε θέσει ως προτεραιότητα για την Κατερίνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: