12 Οκτωβρίου 2019

Δύο συλλήψεις για ληστεία σε κατάστημα στην Πιερία

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία που έγινε προχθές (10 Οκτωβρίου 2019) το βράδυ σε κατάστημα στην Πιερία.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας  33 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου 2019, ο 33χρονος φορώντας κουκούλα, μπήκε σε κατάστημα  - πρακτορείο σε περιοχή της Πιερίας και με απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγε με όχημα που τον ανέμενε ο 31χρονος συνεργός του.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν χθες (11 Οκτωβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας.
Επίσης, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν ως μέσο τέλεσης της ληστείας, εντός του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, ένα μαχαίρι και το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: