2 Οκτωβρίου 2019

Champions League: Ήττα για τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι - «Επτάρα» η Μπάγερν μέσα στο Λονδίνο

Ο Ολυμπιακός, αν και προηγήθηκε μέσα στο Βελιγράδι, δέχθηκε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και ηττήθηκε με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Μπάγερν διέσυρε την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο με το εντυπωσιακό 7-2.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να κάνει… ροτέισον σε αγώνα Champions League, αφήνοντας στον πάγκο τέσσερις βασικότατους ποδοσφαιριστές, τους Βαλμουενά, Ποντένσε, Γκιγιέρμε και Ομάρ. Παρόλα αυτά, χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, προηγήθηκε με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Σεμέδο στο 38’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μασούρα.
Η αυστηρή αποβολή του Μπενζιά στο 58’ αποδείχθηκε καθοριστική καθώς οι ερυθρόλευκοι… κατέρρευσαν. Στο 62’ μετά από κακό διώξιμο του Μεριά, ο Βούλιτς με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία στο 86’ με τον Μεριά να αστοχεί από κοντά και ένα λεπτό μετά, οι Σέρβοι κέρδισαν κόρνερ, το εκτέλεσε ο Μάριν και ο Μιλούνοβιτς με κεφαλιά έκανε το 2-1. «Καρμπόν» ήταν και το τρίτο γκολ του Ερυθρού Αστέρα, με τον Μάριν να εκτελεί κόρνερ από αριστερά και τον Μποάκι να διαμορφώνει με κεφαλιά το τελικό 3-1.
Οι συνθέσεις:
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ντέγενεκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς, Κάνιας (73’ Πέτροβιτς), Γιόβαντσιτς (55’ Βούλιτς), Γκαρσία, Φαν λα Πάρα (62’ Μποάκιε), Μάριν, Τομανέ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Σεμέντο, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (89’ Ελ Αραμπί), Λοβέρα (61’ Ποντένσε), Μπενζιά, Μασούρας (79’ Ελαμπντελαουί), Γκερέρο.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Τότεναμ - Μπαγερν  2-7
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός  3-1
Επόμενη αγωνιστική (3η, 22/10):
Ολυμπιακός - Μπάγερν
Τότεναμ - Ερυθρός Αστέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: