2 Οκτωβρίου 2019

Hello Football Friend: Η Εκδήλωση του Ποδοσφαίρου για Όλους, από την ΕΠΣ Πιερίας

Με μεγάλη συμμετοχή και οργανωτική πληρότητα υλοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, από την ΕΠΣ Πιερίας -με την ουσιώδη συνδρομή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας- η εκδήλωση “Hello Football Friend”.
Μια εκδήλωση του Ποδοσφαίρου αφιερωμένη στην κοινωνική διάσταση του Αθλήματος, όπου προάγονται στα μικρά παιδιά οι αξίες της συμμετοχής της ισότητας και του Ευ Αγωνίζεσθαι.
Στην εκδήλωση της ΕΠΣ Πιερίας, πολλά από τα Σωματεία και τις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του νομού (είκοσι έξι συνολικά), με τα νεαρά παιδιά και τους προπονητές τους συμμετείχαν ενεργά και πρόσφεραν απλόχερα χαρά και ικανοποίηση στα επίσης νεαρά παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής και όχι μόνον.
Τα πρόσωπα των παιδιών από την “ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ” Κατερίνης, το σύλλογο ΑΜΕΑ “ΣΤΗΡΙΖΩ”, τα προσφυγόπουλα της ΜΚΟ “ΠΕΡΙΧΩΡΙΣΗ”, τον καταυλισμό ΡΟΜΑ και τα παιδιά από το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης και τον “ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” της Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Θεσσαλονίκης και του π. Αθηναγόρα, γέμισαν χαμόγελα και ευχαρίστηση σε κάθε στιγμή της παρουσίας τους στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσου.
Η δράση Πέτυχε. Πολλές φορές. Όσες και τα χαμόγελα των παιδιών.
Θερμές Ευχαριστίες από την ΕΠΣ Πιερίας.
Στην Ι.Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για το ζεστό-ανθρώπινο μήνυμα στα παιδιά από τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Γεώργιο που με την παρουσία του ευλόγησε την εκδήλωσή μας καθώς και του πανοσιολογιότατου π. Χρήστου.
Στο Τμήμα Στρατηγικής Ανάπτυξης του Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, τον κο. Χρήστο Σίσκο και τον κο. Γιάννη Γκίση για την παρουσία του.
Τα Σωματεία και τους Προπονητές των Υποδομών για την ουσιαστική συμμετοχή τους (ανθρώπινη και υλικοτεχνική) στη δράση.
Την Διασωστική Ομάδα Πιερίας
Τους Γονείς των παιδιών που συμμετείχαν.
Την Επιχείρηση Μεντεκίδης “Νερά ΔΙΟΣ” για τα νερά.
Τον κο. Κώστα Ιωάννου για την ηχητική κάλυψη της Εκδήλωσης.
Τον δημοσιογράφο κ. Νίκο Κολίτση για την κάλυψη της εκδήλωσης.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας
Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας
Αστέριος Κ. Τόκας                   Δημήτριος Β. Τσακνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: