23 Νοεμβρίου 2019

«Λαβωμένος» αλλά αισιόδοξος για την πρώτη εκτός έδρας νίκη ο Δίας Δίου

Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα με πίστη και αισιοδοξία έπειτα από το κορυφαίο του παιχνίδι στη σεζόν κόντρα στο Θησεά Αγριάς, ταξιδεύει ο Δίας Δίου στη Νεάπολη Λάρισας για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Λάρισας (24/11 – 15:00) σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Γιώτη Παρασίδη αναζητεί ακόμη το πρώτο της τρίποντο μακριά από το Δίον και άπαντες στο στρατόπεδο του Δία θέλουν να εκμεταλλευτούν το καλό ψυχολογικό μομέντουμ και να «σπάσουν το ρόδι», απέναντι σε έναν αντίπαλο που μέχρι στιγμής έχει θετικό πρόσημο με την πορεία του στο πρωτάθλημα (5η θέση – 16 βαθμοί).
Τα δυσάρεστα νέα για τον τεχνικό του Δία είναι το ότι εκτός των τραυματιών Γιώργου Ευαγγελόπουλου και Γιώργου Παναγιωτίδη, δε μπορεί να υπολογίζει και στον Δημήτρη Καλαμπάκα.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποκόμισε τραυματισμό στο τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Θησέα, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν ότι υπέστη εξάρθρωση κλείδας κάτι που σημαίνει ότι θα τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Αμφίβολοι για την Κυριακάτικη μάχη παραμένουν επίσης ο Ηλίας Μανίκας (πρόβλημα στο προσαγωγό) και ο Σάββας Τοπαλίδης (ίωση) με τη συμμετοχή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή.
Τα ευχάριστα νέα αποτελούν η επιστροφή του Βασίλη Νάκα αλλά και του Γιάννη Ζωγράφου ο οποίος ακολούθησε σήμερα το πρώτο του ατομικό πρόγραμμα έπειτα από ενάμιση μήνα απουσίας.
Αναλυτικά η αποστολή του Δία κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας: Ουσταμπασίδης, Ευαγγέλου, Δερμίσης, Λιόλιος, Νίκου, Λαζαρίδης, Καλουσίδης, Παπαστεργίου, Τοπαλίδης, Μαυρίδης, Μπακούρας, Λαφατζής, Δαλαμήτρας, Πανωλής, Καραθάνος, Τσουρέκας, Σαφέτης, Α. Παναγιωτίδης, Νάκας, Μανίκας.
Η ομάδα θα γευματίσει την Κυριακή στις 11:00 στην ταβέρνα Άγιος Διονύσιος στα Πλατανάκια ενώ στις 11:30 η αποστολή θα αναχωρήσει για την Νεάπολη Λάρισας.
Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Μαρόπουλος με α’ βοηθό τον κ. Παπαδόπουλο και β’ βοηθό τον κ. Ανδρέου (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: