Επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Επιμελητηρίου Πιερίας στην έκθεση FoodPANORAMA Expo & ΟΙΝΟΓΕΥΣΕΙΣ 2019 & Cyprus HoReCa Expo 2019, στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2019, στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, στην Λευκωσία της Κύπρου.
Το Επιμελητήριο Πιερίας, που εξασφάλισε ένα από τα καλύτερα περίπτερα για να στεγάσει τους εκθέτες του, έδωσε τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να προβάλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.
Παράλληλα μοιραζόταν τουριστικά έντυπα του Επιμελητηρίου Πιερίας με στόχο την ανάδειξη της Πιερίας ως ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός όλο τον χρόνο.
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί μαγειρικής, γαστρονομικές επιδείξεις και ομιλίες με ιστορική αναδρομή για την εξέλιξη των τροφίμων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου