19 Δεκεμβρίου 2019

ΕΠΣ Πιερίας Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-12 και Κ-14 Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Πιερίας

Σας καλωσορίζουμε στα γραφεία του Αθλητικού Κέντρου της Νέας Εφέσου στην πρώτη ανοιχτή συνέντευξη τύπου της Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας. Ο πρόεδρος Στέργιος Τόκας, η Εκτελεστική Επιτροπή και η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας σας καλωσορίζει και εύχεται μια αποδοτική και δημιουργική αγωνιστική περίοδο 2019 -2020, με επιτυχίες για τον νομό μας και την Ένωσή μας.

Στην σημερινή πρώτη παρουσίαση της Επιτροπής Μικτών Ομάδων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων Κ-12 και Κ-14 της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Σπαθάρη Νικόλαο (Υπεύθυνο Επιτροπής), Κούρτη Κωνσταντίνο (Υπεύθυνο Γηπέδου και Ιματισμού), Καλαϊτζίδη Στυλιανό (Τεχνικό Διευθυντή), Τσακιρίδη Βασίλειο (Εκπρόσωπο Τύπου και Επικοινωνίας), Φωτίου Κωνσταντίνο (Νοσηλευτή) και από τους προπονητές των ομάδων μας κ.κ. Κυπαρίσση Παναγιώτη (Κ-14), Αδαμόπουλο Ηλία (Κ-12).

Μέσα από τις τοπικές κοινωνίες και τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας, περνάει το μέλλον του Ελληνικού Ποδοσφαίρου στο σύνολό του.

Οι Μικτές ομάδες Κ14 και Κ12 αντίστοιχα των ΕΠΣ μελών της Ομοσπονδίας και τα πρωταθλήματά τους, είναι η πηγή από την οποία παράγονται επί σειρά ετών και θα συνεχίσουν να παράγονται, οι πρωταγωνιστές του αθλήματος, τόσο σε εθνικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται σε Ενωσιακό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια, έχουν αποδώσει τα μέγιστα και έχουν τροφοδοτήσει όλες τις εθνικές ομάδες. Είναι η σωστή δουλειά που γίνεται, τόσο σε Ενωσιακό, όσο και σε Περιφερειακό επίπεδο, είναι άριστη και πρωτίστως αυτή μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρο όλων για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όραμά μας είναι η Ένωση της ποδοσφαιρικής κοινότητας της περιοχής μας, διότι μέσα από την αλληλοεκτίμηση και την συνεργασία θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε όλοι από κοινού για το καλό όλων μας, αφήνοντας πίσω μια σημαντική παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενεές.
Στόχοι Μικτών Ομάδων

_ Δημιουργία ενός οργανωμένου τρόπου λειτουργίας των Μικτών ομάδων, ξεκάθαρους ρόλους και δομές.

_ Διδακτικές συζητήσεις περί «ευ αγωνίζεσθε», καθώς επίσης στάση ζωής των ποδοσφαιριστών. Σημασία των Μικτών ομάδων.

_ Ανάδειξη του ποδοσφαιρικού ταλέντου μέσω των Μικτών και προώθηση αυτών.

_ Δημιουργία δυνατών ομάδων και παρουσίαση ενός ανταγωνιστικού συνόλου με στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, εφαρμόζοντας πάντα τις διδακτικές μας αρχές.

_ Χτίσιμο εμπιστοσύνης μεταξύ του προπονητή της Μικτής και των προπονητών όλων των ομάδων και πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.

_ Όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους ποδοσφαιριστές της Μικτής.

_ Αξιοκρατικός και ξεκάθαρος τρόπος αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών (Συγκεκριμένη μεθοδολογία).

_ Διοργάνωση ημερίδων ενημέρωσης για τους μικρούς ποδοσφαιριστές αλλά και τους γονείς για θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο.

Βάση της προκήρυξης έχουμε: Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Κ-12 και Κ-14 θα διεξαχθούν σε 8 ομίλους και συγκροτήθηκαν με γεωγραφικά κριτήρια. Η Ένωσή μας μετέχει στον 2ο όμιλο μαζί με Κιλκίς, Πέλλα, Ημαθία, Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά και Γρεβενά, προκρίνονται για την δεύτερη φάση οι δύο πρώτοι του ομίλου σε μονούς αγώνες.

Εντός έδρας αγωνίζονται οι ομάδες μας με: Γρεβενά, Καστοριά, Κιλκίς και Κοζάνη, ενώ εκτός έδρας με: Πέλλα, Ημαθία και Φλώρινα.
Έναρξη για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματά μας ορίζεται η αυριανή 18η Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Τετάρτη στην γειτονική μας Πέλλα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες μας.
Σύντομο βιογραφικό του προπονητή Αδαμόπουλου Ηλία (Κ12): 
Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, μεταπτυχιακός τίτλος στο ΑΠΘ με τίτλο «Φυσική δραστηριότητα και ποιότητα ζωής» κατέχει το δίπλωμα UEFA Β. Δραστηριοποιήθηκε ως προπονητής στις Ακαδημίες του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, Ακαδημία Γιώτσα. Διετέλεσε ως βοηθός προπονητού και γυμναστής στην ανδρική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνιζόμενη στην Γ΄ εθνική κατηγορία, καθώς επίσης και στην ομάδα του ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εργάστηκε ως προπονητής στις ομάδες του ΑΕΤΟΥ Καταλωνίων και ΕΛΠΙΣ Ανδρομάχης. Η εμπειρία του κ. Αδαμόπουλου είναι πλούσια και ιδανική.
Σύντομο βιογραφικό του προπονητή Κυπαρίσση Παναγιώτη (Κ14): 

Απόφοιτος Λυκείου και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές ομάδες , εκπροσωπώντας την εθνική μας σε διεθνή παιχνίδια από το 1988 – 1990. Κάτοχος διπλώματος προπονητή NEW UEFA B και UEFA C. Προπονητική εμπειρία σε τμήματα υποδομής, καθώς και προπονητική εμπειρία σε Ερασιτεχνικά Σωματεία.

Δεύτερη αγωνιστική περίοδο στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας, 2018-2019 Κ-14 και 2019-2020 Κ-14.

Διετέλεσε για πάρα πολλά έτη επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1989 – 2014 σε αξιόλογες ομάδες ανά την επικράτεια, αφού αγωνίστηκε από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη άκρη. Παρακολούθησε σεμινάρια στον ελλαδικό χώρο.

Η εμπειρία του κ. Κυπαρίσση είναι πλούσια και μοναδική.

Κλείνοντας η ΕΠΣ Πιερίας, η Εκτελεστική Επιτροπή, η Τεχνική Επιτροπή και ο πρόεδρος Στέργιος Τόκας ενόψει των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων και προ των πυλών του νέου έτους σας εύχεται χαρούμενες γιορτές. Στους ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες υγεία, αγάπη, χαμόγελα και δύναμη να είναι το ξεκίνημα για το 2020 αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής για τις ομάδες μας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
      
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων


Δεν υπάρχουν σχόλια: