4 Δεκεμβρίου 2019

Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού με την Ορχήστρα Νέων Δίου

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Ιωνία”, θα έχουμε την ευκαιρία να τραγουδήσουμε για τα παιδιά.
Ο ΟΑΠΠΑ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για το Παιδί, συμπεριέλαβε στο εορταστικό του πρόγραμμα την πρόταση του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.
Έτσι, συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου, αλλά και του Συλλόγου μας, με αυτόν τον πολύ σημαντικό οργανισμό για τον πολιτισμό και τα παιδιά.  Θυμίζουμε ότι έχουν προηγηθεί η συναυλία για τον Μάνο Ελευθερίου και συμμετοχή του Συλλόγου στο Φεστιβάλ Ολύμπου.
Τρείς σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο Μπάμπης Βελισσάριος, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Φιλιώ Σέρβου θα ερμηνεύσουν τραγούδια μεγάλων δημιουργών που αναφέρονται στα παιδιά, αλλά και άλλες παλιές επιτυχίες.  Το πρόγραμμα θα κλείσει με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.  Φυσικά, τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου με διευθυντή τον Νίκο Πατρή.
Στην συναυλία αυτή, θα έχουμε την τύχη να ακούσουμε και τη Χορωδία του 2ου Γυμνασίου Βούλας, θα συνοδεύσει τους καλλιτέχνες σε κάποια από τα τραγούδια υπό τη διεύθυνση της Πέρσας Τσάφλια.
Επιπλέον, εκτός από τραγούδια, θα γίνει και απαγγελία κειμένων από την ηθοποιό Ιωάννα Σούκου.  Τέλος, για μία ακόμα φορά, θα μας κάνει την μεγάλη τιμή να παρουσιάσει εκδήλωσή μας ο κύριος Αλέξης Κωστάλας.
Η συναυλία αυτή, θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα καθώς, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε χρήματα για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: