18 Δεκεμβρίου 2019

Ημερολόγιο της δημοτικής αστυνομίας & ευχές για καλή χρονιά προς τους δημότες από τον Δήμαρχο Κατερίνης & τον αρμόδιο αντιδήμαρχο

 Κώστας Κουκοδήμος: «Στόχος μας να επιτύχουμε τον πολιτισμό της καθημερινότητας και να βελτιώσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες»
«…Ένα δημιουργικό και λιγότερο παραβατικό έτος ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» είναι το κεντρικό μήνυμα που επίλεξε η Δημοτική Αστυνομία να συνοδεύει τις ευχές της προς τους δημότες, το Ημερολόγιο που εξέδωσε για το 2020. 
Πρόκειται για ένα καλαίσθητο επιτραπέζιο ημερολόγιο, το οποίο σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι, ενώ διανεμήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον πεζόδρομο από τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γεώργιο Τσιαλό και εργαζόμενους στη Δημοτική Αστυνομία.
Ορισμένες από τις βασικότερες αρμοδιότητες που ασκεί η Δημοτική Αστυνομία, όπως ο έλεγχος της τήρησης των διατάξεων που αφορούν την στάση και την στάθμευση των οχημάτων, την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας, την υπαίθρια διαφήμιση, την καθαριότητα και διαχείριση των κοινόχρηστων χώρων, το υπαίθριο εμπόριο, την εφαρμογή προγράμματος θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης μαθητών Α/θμιας εκπαίδευσης σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής κ.ο.κ.., συνοδευόμενο από αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό εμπλουτίζουν κάθε μήνα του Ημερολογίου και συνθέτουν το κοινωνικό πρόσωπο της δημοτικής αστυνομίας, σε συνέχεια του υπηρεσιακού καθήκοντος και της προσφοράς.
Με αφορμή τη διανομή του ημερολογίου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος αντάλλαξε ευχές με τους δημότες για καλή χρονιά με υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ενώ όπως σημείωσε: «Στόχος μας είναι να επιτύχουμε τον πολιτισμό της καθημερινότητας και να βελτιώσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Προς την κατεύθυνση αυτή, η Δημοτική Αστυνομία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο».
Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
«Με συνέπεια και σεβασμό προς τους δημότες μας, μέρα με τη μέρα οι συμπολίτες μας διαπιστώνουν ότι η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης έχει τις δυνατότητες και την εμπειρία για ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θεμελιώνουν σχέσεις συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης για μια πόλη λειτουργική. Καλή χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία σε όλους» τόνισε από την πλευρά του ο κος Τσιαλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: