30 Δεκεμβρίου 2019

Γιορτή Προσφοράς και Αλληλεγγύης

Τη 5η Γιορτή Αγάπης οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κατερίνης με σκοπό να συγκεντρώσει τρόφιμα

Μεγάλη ανταπόκριση είχε για 5η συνεχή φορά η δράση «Γιορτή Αγάπης» που διοργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Κατερίνης το βράδυ της Παρασκευής στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης.

Μεγάλος αριθμός κατοίκων προσέφερε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για τις οικογένειες που έχουν
ανάγκη και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους. Το περίπτερο της Δημ.Τ.Ο Ν.Δ. Κατερίνης επισκέφθηκαν ο βουλευτής Φώντας Μπαραλιάκος, εκπρόσωπος της βουλευτού Άννας – Μάνη Παπαδημητρίου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Μπάμπης Μπρουσκέλης, ο πρώην Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης και πολιτευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας, μέλη και φίλοι της Ν.Δ., κομματικά στελέχη και πλήθος κόσμου. 


Ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης Κώστας Περτσικάπας, ευχαρίστησε για τη μεγάλη ανταπόκριση και την στήριξη για ακόμη μια χρονιά στη δράση και ευχήθηκε όμορφα Χριστούγεννα για όλους. Το πρωί της Δευτέρας παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα τα τρόφιμα τα ρούχα και τα παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: