7 Δεκεμβρίου 2019

Να δυναμώσει η αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες

C:\Users\PC\Desktop\f.jpg
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,
Την ώρα που κυβέρνηση και ΕΕ σχεδιάζουν την παραπέρα φτωχοποίηση του λαού, που πετσοκόβουν μισθούς, συντάξεις και δικαιώματα για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι μονοπωλιακοί όμιλοι, που χτυπάνε τη συλλογική οργάνωση των εργαζομένων στα σωματεία τους, την ίδια ώρα κλείνουν συμφωνίες με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ και εμπλέκουν τη χώρα μας σε πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς για το μοίρασμα της ‘‘λείας’’.

Γίνεται κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο οτι αυτοί που μιλούν για δημοκρατία και για ειρήνη, είναι οι ίδιοι που έχουν μετατρέψει τη χώρα μας από άκρη σ’ άκρη σε ένα απέραντο ΝΑΤΟϊκό ορμητήριο. Εξάλλου είναι η ίδια η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας-ΕΕ που κρατάει χιλιάδες πρόσφυγες εγκλωβισμένους στη χώρα μας, με οτι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους, αλλά και για τους κατοίκους των περιοχών όπου φιλοξενούνται.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους εργαζόμενους όλων των κλάδων να καταδικάσουν τις πολιτικές που οδηγούν τους λαούς σε πόλεμο (για του αφέντη το φαΐ) και ως εκ τούτου στην προσφυγιά. Να υψώσουμε τείχος αλληλεγγύης! Να ορθώσουμε μέτωπο απέναντι στις κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα που δίνουν γη και ύδωρ στην πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ, μετατρέποντας τη χώρα μας σε αχανή στρατιωτική βάση.

Συνάδελφοι, με τη στάση μας να δώσουμε γροθιά και στον εθνικιστικό παροξυσμό μιας μειοψηφίας μισανθρώπων και να υποδεχτούμε στον τόπο μας τους πρόσφυγες και μετανάστες στα πλαίσια της φιλοξενίας και της διεθνικιστικής αλληλεγγύης.

Προχωράμε συγκεντρώνοντας τα εξής είδη άμεσης ανάγκης, όπως αυτά καταγράφονται και αφορούν τους φιλοξενούντες στο ΚΦΜΠ Κάτω Μηλιάς:
  • 30 εμβόλια MMR (έτσι ώστε να φοιτήσουν τα παιδιά στα σχολεία)
  • Ponstan 500mg, 
  • κουβέρτες ή παπλώματα
  • Αθλητικά παπούτσια για παιδιά (6-16 ετών)
  • Σχολικές τσάντες για παιδιά (6-12 ετών)
  • Ρούχα
  • Υλικά για παιδιά νηπιαγωγείου (κόλλες Α4, μαρακαδόροι, πλαστελίνες, κόλλες, κανσόν χαρτί Α4, κλπ)
Για το χώρο συγκέντρωσης των προϊόντων επικοινωνήστε με το ΣΙΥΝΠ στο 69 76 32 30 79.

Δεν υπάρχουν σχόλια: