7 Δεκεμβρίου 2019

ΕΚΑΣΚΕΜ: Στη "μάχη" του Final-4 του πρωταθλήματος Εφήβων ο Πιερικός Αρχέλαος

Το Final-4 του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο στο ΔΑΚ Έδεσσας, παρουσία του Πιερικού Αρχελάου, ο οποίος στις 16:00 θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ Γουμένισσας.
Αμέσως μετά, στις 18:00, θα αναμετρηθούν ο ΑΟΚ Βέροιας και ο Άθλος Αλεξάνδρειας. Οι ομάδες που θα νικήσουν, θα πάρουν την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής που θα διεξαχθεί στις 18:00.
Ο πρωταθλητής της ΕΚΑΣΚΕΜ θα πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όπου κόντρα στις πρωταθλήτριες των άλλων Ενώσεων της βορείου Ελλάδος, θα διεκδικήσει το εισιτήριο για την τελική φάση και τις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.
Σε δηλώσεις του στο katerinisport.gr, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου, Θανάσης Τοπούζης, τόνισε: «Πηγαίνουμε σε ένα ακόμα Final-4 με τις ίδιες βλέψεις που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Να παίξουμε καλό μπάσκετ και με σεβασμό στους αντιπάλους. Ποτέ δεν μας απασχόλησε το σκορ, μόνο η αγάπη για το άθλημα. Να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στις υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα συμμετάσχουν. Ας απολαύσουμε τα παιχνίδια».
Το πρόγραμμα του Final Four:
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019
16:00 Πιερικός Αρχέλαος - ΑΟΚ Γουμένισσας
18:00 ΑΟΚ Βέροιας - Άθλος Αλεξάνδρειας
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019
16:00 Μικρός τελικός
18:00 Τελικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: