28 Δεκεμβρίου 2019

Αλλάζουμε τον χρόνο όλοι μαζί παρέα με τους the mode!

Την Τρίτη 31/12 στις 10 το βράδυ στη “Γωνιά των ευχών”
(πλατεία Μακεδονίας)
Σε εορταστικό κλίμα η Κατερίνη ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2019 και να υποδεχθεί με αισιοδοξία και ελπίδα το 2020, την Τρίτη 31/12. Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 10:00 το βράδυ, στη γωνιά των ευχών - πλατεία Μακεδονίας μετράμε αντίστροφα για τον ερχομό του νέου χρόνου παρέα με τους the mode, το δημοφιλές μουσικό σχήμα που αναμένεται να απογειώσει το κέφι. Επιπλέον, κάνουμε τη  νύχτα – μέρα με τα πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Παράλληλα, καλώντας κοντά μας ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας (ηλικιωμένους, μοναχικούς συνάνθρωπους μας κ.α.) μετατρέπουμε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε μία γιορτή ανθρώπινης αλληλεγγύης, συντροφικότητας και ανθρωπιάς. Γιατί γιορτάζοντας όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι και ανταλλάσσοντας ευχές, ίσως να θυμηθούμε το αληθινό μήνυμα των γιορτών: ότι η ίδια η ζωή, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της, είναι ένα θαύμα που πρέπει να μοιραζόμαστε όλοι μας!
Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, με πολλή μουσική, λάμψη και καλή διάθεση ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, δημότες και επισκέπτες φέτος Αλλάζουμε τον χρόνο όλοι μαζί παρέα με τους the mode!

Δεν υπάρχουν σχόλια: