24 Ιανουαρίου 2020

Με αισιοδοξία & ευχές για το 2020 η κοπή της πίτας διοίκησης & εργαζομένων στο Δήμο Κατερίνης

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, γεμάτη ζεστασιά και αισιοδοξία, με την ανταλλαγή ευχών και με αναφορά στις προκλήσεις του 2020, έγινε σήμερα το μεσημέρι η κοπή της πίτας του Δήμου Κατερίνης.
Ειδικότερα, την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Νταντάμης, Γιάννης Συμεωνίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ασημίνα Περδίκη Πούλιου, Γιάννης Μπεϊνάς αντίστοιχα,  οι εργαζόμενοι του Δήμου, καθώς και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας.
Όπως σημείωσε απευθυνόμενος στους εργαζομένους ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Εύχομαι από καρδιάς υγεία, ευτυχία και αρμονία στις οικογένειές σας, πίστη στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε προς όφελος του πολίτη. Είμαι βέβαιος, ότι, με τη δύναμη του Θεού, θα καταφέρουμε το 2020 να πετύχουμε τους στόχους μας και κάθε πρόκληση. Σας ευχαριστώ για την ιδιαίτερα αποτελεσματική συνεργασία αυτούς τους πέντε πρώτους μήνες της θητείας μας. Σας προτρέπω να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για ένα καλύτερο Δήμο Κατερίνης. Θα επαναλάβω ότι θέλω την συνδρομή σας, να είμαστε δίπλα στον πολίτη. Αυτός είναι ο ρόλος μας. Αυτό πρέπει να υπηρετήσουμε για το 2020 και για τα επόμενα χρόνια. […]».
Χαιρετισμό και ευχές για μια εποικοδομητική, παραγωγική και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και οικογενειακή γαλήνη απηύθυνε επίσης, ο Αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Δόμησης & Τουρισμού Γιώργος Νταντάμης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, συμβολικά ολιγοήμερη άδεια δόθηκε σε πέντε τυχερούς εργαζόμενους που κληρώθηκαν από τους ονομαστικούς καταλόγους του προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: