7 Ιανουαρίου 2020

Ο ασύλληπτος δολοφόνος που μας οδηγεί στον όλεθρο



Του Αντώνη Νταγλιούδη

Αν ο Τράμπ ήταν μέλος κάποιας τρομοκρατικής οργάνωσης δεν θα προξενούσε ιδιαίτερη ενύπωση η ανακοίνωσή του ότι δίκασε συνοπτικά και δολοφόνησε έναν επίσης δολοφόνο αντίπαλο.Ειναι όμως εκλεγμένος πρόεδρος μιάς μεγάλης χώρας.
Ανακοινώνει ότι σκότωσε τον Σουλεϊμανί,δεν κινδυνεύει να συλληφθεί,φωτογραφίζεται με καμάρι με το top-model που αγόρασε και πάει να συναντήσει τον Μητσοτάκη και τους άλλους πρωθυπουργούς που ικετεύουν για υποστήριξη.Είναι ο ίδιος που υψώνει τοίχους και κάνει σημαία την ξενοφοβία.Είναι ο ίδιος που δηλώνει αποχώρηση από την συμφωνία για το κλίμα(μαζί με την φλεγόμενη Αυστραλία) και τα πυρηνικά.

Επειδή είναι ηλίθιος δεν καταλαβαίνει ότι αυτή είναι μια πορεία προς την καταστροφή του πλανήτη που αφορά και την ίδια την χώρα που «προστατεύει».Χαριεντίζεται με τον επίσης ηλίθιο του απομονωτισμού και του μίσους από την Αγγλία και ετοιμάζεται να πατήσει ακόμα και τα κουμπιά των πυρηνικών.

Οι παχυλά αμοιβόμενοι του ΟΗΕ αντί να τον συλλάβουν και να τον δικάσουν ως επικίνδυνο για την ανθρωπότητα δολοφόνο,κοιτούν αμέριμνοι.Η ΕΕ ψελίζει αντιρήσεις επι της διαδικασίας,και εμείς καθόμαστε περιμένοντας το επόμενο βήμα προς τον όλεθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: