5 Ιανουαρίου 2020

Τραγωδία σε τροχαίο στην Κηφισιά: Ξαδέλφια οι δύο νεκροί, πέντε τραυματίες

Σε τραγωδία εξελίσσεται το τροχαίο δυστύχημα στην Κηφισιά καθώς τα δύο θύματα είναι ξαδέλφια, 22 και 21 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, τα μεσάνυχτα στην οδό Γεωργίου Λύρα συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα, κάτω από αδιευκρίνιστες έως αυτή την ώρα συνθήκες.Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με το δεύτερο αυτοκίνητο. Στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν οκτώ άνθρωποι ενώ δεν έχει διευκρινισθεί ποιο από τα δύο αυτοκίνητα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Οι εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα που έσπευσαν στο σημείο, απεγκλώβισαν ένα άτομο το οποίο ήταν νεκρό, ενώ ένα ακόμη άτομο υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα.

Επιπλέον ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά και άλλα πέντε ελαφρά. Ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τα δύο ξαδέλφια έχει υποστεί κακώσειςενώ το τέταρτο άτομο που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο είναι σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην εντατική. Από το δεύτερο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν τραυματισμένοι οι τέσσερις επιβάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: