14 Ιανουαρίου 2020

Μεγάλη συμμετοχή Οικονομολόγων-Λογιστών σε επιμορφωτικό σεμινάριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Κατερίνη

Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: « Ηλεκτρονικά βιβλία », διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία στην Κατερίνη, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Συνεχίζοντας τις δράσεις του προγράμματός του για τη διαρκή ενημέρωση των Οικονομολόγων Λογιστών - Φοροτεχνικών, το 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας, παρείχε μέσω της διεξαγωγής του επιμορφωτικού σεμιναρίου, την δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με το αντικείμενό του.

Εισηγητής του επιμορφωτικού σεμιναρίου, που διεξήχθη στο Επιμελητήριο Πιερίας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, ήταν ο κ. Καλαμάρας Νικόλαος, Λογιστής – Φοροτεχνικός, Εσωτερικός ελεγκτής μεγάλου ομίλου και Σύμβουλος επιχειρήσεων σε λογιστικά, φορολογικά και εξειδικευμένα θέματα και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΕΚΕΠΙΣ με πολυετή διδακτική εμπειρία σε στελέχη επιχειρήσεων.

Στο σεμινάριο παρευρίσκονταν, μεταξύ άλλων, μέλη της Τοπικής Διοίκησης του 4Ο ΠΤ Κεντροδυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. Τσιλογιάννης Κωνσταντίνος , ο Αντιπρόεδρος κ. Κιτιξής Κωνσταντίνος και τα μέλη κ. Λυμπανοβνός Βασίλειος και κ. Στεφανίδης Θεοχάρης, καθώς και το μέλος της ΣΤΑ ΟΕΕ κ. Σπανός Κωνσταντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: