20 Ιανουαρίου 2020

Η κοπή της πίτας του τμήματος Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης

Σε κλίμα εορταστικό η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοίκησης και των εργαζομένων του τμήματος Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε σήμερα, το μεσημέρι, στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

Παρών στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος ευχήθηκε στους εργαζομένους για ένα δημιουργικό και παραγωγικό έτος, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, επισημαίνοντας ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν. 

Παράλληλα, προέτρεψε το προσωπικό να συνεχίσει να εργάζεται με διάθεση και ευθύνη τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πρώτη προτεραιότητα για εμάς είναι να υπηρετήσουμε τον δημότη».
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ
«Γίνεται καθημερινά δημιουργική δουλειά προς όφελος των δημοτών» σημείωσε από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Ευάγγελος Κήπου.
Ευχές για υγεία, ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία απηύθυναν επίσης, αφενός η προϊσταμένη της Διεύθυνσης, Σοφία Ασλανίδου και αφετέρου η προϊσταμένη του Τμήματος, Κατερίνα Ρίζου αντίστοιχα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας, ενώ συμβολικά ολιγοήμερη άδεια δόθηκε στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί και πιο συγκεκριμένα στους Σωτηρία Δημητριάδου και Κων/νο Καλούση αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: