7 Ιανουαρίου 2020

Από τον Δία Δίου στον Πιερικό ο Σάββας Τοπαλίδης - Παρελθόν οι Λαζαρίδης και Μπούζουρας

Την απόκτηση του Σάββα Τοπαλίδη από τον Δία Δίου ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (7/1) ο Πιερικός. Νωρίτερα το μεσημέρι, οι μελανόλευκοι ανανκοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τους Χρήστο Λαζαρίδη και Νίκο Μπούζουρα.

Οι ανακοινώσεις:

«Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΤΟΠΑΛΙΔΗ ΣΑΒΒΑ. Ο Σάββας είναι γεννημένος στις 18/10/1997 στην Κατερίνη έχει ύψος 1,69 και αγωνίζεται στην θέση του ακραίου μπακ.

Ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του Π.Α.Ο.Κ και έχει συμμετοχές με την Εθνική Νέων U15 και U19, καθώς και με τις ομάδες των συλλόγων Π.Α.Ο.Κ , Αιγινιακό στην Β’ Εθνική κατηγορία και μέχρι πρόσφατα στην Γ’ εθνική ερασιτεχνική με την ομάδα του Δια Δίου.

Με την προσθήκη ενός ακόμα γηγενούς ποδοσφαιριστή ο σύλλογος συνεχίζει να κρατά ψηλά τον πήχη των φετινών στόχων. Ευχόμαστε στον Σάββα καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο».

«Ο Σ.Φ.Κ Πιερικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές ΧΡΗΣΤΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ και ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΠΟΥΖΟΥΡΑ. Ευχόμαστε στον Χρήστο και τον Νικο καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα με υγεία και τους ευχαριστούμε για όσα προσέφεραν στον σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: