15 Φεβρουαρίου 2020

Ο κ. Νικόλαος Τσιρέλης και ο κ. Γεώργιος Τάτσιος για τη Συμφωνία των Πρεσπών τη Δευτέρα στη Σχολή Γονέων Κατερίνης


Οι συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών και η πιθανότητα ακύρωσής της» είναι το θέμα που θα αναπτύξουν την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στην Σχολή Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης ο Δικηγόρος MSc Κανονικού Δικαίου κ. Νικόλαος Τσιρέλης και ο τ. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ. Γεώργιος Τάτσιος.
Από το Φθινόπωρο του 2017 μέχρι και σήμερα οι Έλληνες έχουμε υποστεί μία άνευ προηγουμένου καθεστωτική προπαγάνδα, προκειμένου να πεισθούμε:
α) ότι δήθεν ήταν προτεραιότητα και ανάγκη να επιλυθεί άμεσα το ζήτημα της ονοματοδοσίας του κράτους των Σκοπίων,
β) ότι δήθεν οι εκπρόσωποί μας διαπραγματεύτηκαν επαρκώς και διαφύλαξαν απολύτως τα εθνικά συμφέροντα,
γ) ότι δήθεν η Συμφωνία των Πρεσπών υπήρξε μία μεγάλη διπλωματική και εθνική επιτυχία,
δ) ότι δήθεν η Συμφωνία των Πρεσπών έχει απεριόριστη ισχύ, είναι αμετάκλητη, δεν τροποποιείται, δεν καταγγέλλεται, δεν ακυρώνεται.
Η παρουσίαση, μέσα από την προβολή πλήθους εικόνων, αποδεικτικών στοιχείων, καθώς και του υφισταμένου Διεθνούς Νομικού πλαισίου, επιχειρεί να δώσει σύντομες και στοχευμένες απαντήσεις σε όλη αυτή τη συνεχιζόμενη συστηματική προσπάθεια παραπλάνησης, εξαπάτησης και επηρεασμού του Ελληνικού Λαού.
Η ψευδεπίγραφη κυβερνητική αναγνώριση δήθεν «μακεδονικού» έθνους και γλώσσας και η παραχώρηση στοιχείου εθνικής κυριαρχίας (που είναι το όνομα της Μακεδονίας) στους σλάβους αποτελεί μια ενέργεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις στην γείτονα χώρα καλπάζουν. Μπορεί η προηγούμενη κυβέρνηση να σφετερίστηκε την λαϊκή κυριαρχία και να έπραξε ΑΝΤΙΘΕΤΑ στην βούλησή του με την υπογραφή και κύρωση μιας συμφωνίας που ακρωτηριάζει την Ελλάδα, ωστόσο παρατηρούμε ότι ΚΑΙ η τωρινή κυβέρνηση δηλώνει υπέρμαχος της πιστής τήρησης της εθνοκτόνου συμφωνίας των Πρεσπών, διαλαλώντας ότι δήθεν δεν μπορεί να την ακυρώσει ή να την προσβάλει. Η αλήθεια είναι ότι ΜΠΟΡΕΙ, αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Είναι σωστό να περιμένουμε από τους σκοπιανούς να ακυρώσουν την συμφωνία; Τι ενέργειες πρέπει να γίνουν;
Η απάντηση στην φιλόξενη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:00.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί χορευτικό πρόγραμμα  από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «Οι Σταυραετοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: