19 Φεβρουαρίου 2020

Τραγωδία στη Λάρισα: 5χρονη πέθανε ξαφνικά στο νοσοκομείο

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα ένα κοριτσάκι 5 ετών, το οποίο νοσηλεύονταν από τη Δευτέρα με πυρετό,  στην παιδιατρική κλινική του Γενικού  Νοσοκομείου Λάρισας.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε η ιατροδικαστής κα Ρουμπίνη Λεονταρή φάνηκε ότι υπήρχε μια λειτουργική έκπτωση του ύπατος κάτι που χρήζει εργαστηριακής διερεύνησης.
Πάρθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια του ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να συνεχιστεί η διερεύνηση για τα αίτια θανάτου της 5χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαντήσεις αναμένονται σε 4-5 ημέρες.
Σύμφωνα με πρωινή ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας:
«Στις 17/2/2020, εισήχθη στις 13:00 κοριτσάκι 5 ετών στην Παιδιατρική Κλινική κατόπιν παραπομπής από ιδιώτη παιδίατρο, μετά από συνεχιζόμενη πυρετική κίνηση από εβδομάδας.
Στις 19/2/2020 απεβίωσε στις 5:00 το πρωί, αιφνιδίως.
Ζητήθηκε νεκροψία – νεκροτομή και αναμένουμε το αποτέλεσμα».
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξετάσεις στο παιδί πριν καταλήξει έδειξαν αποκλίσεις κάποιων δεικτών με αποτέλεσμα οι γιατροί να μπουν σε στάδιο διερεύνησης.
Τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα δείξουν τι ακριβώς συνέβη και η 5χρονη κατέληξε τα ξημερώματα εμφανίζοντας ξαφνική επιδείνωση.
Πηγή: larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: