7 Φεβρουαρίου 2020

Ετήσια εκδήλωση του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης 95,3 fm

Με ευχές για υγεία και πρόοδο, σε φιλική ατμόσφαιρα, η Διοίκηση και οι παραγωγοί του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης 95,3 fm έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Νταντάμης και Γιώργος Τσιαλός, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελία Ξυπτερά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης Σάκης Γκούνας, ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Χριστοφορίδης (και πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ) και τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Νίκος Παπαζιώγας, Λάζαρος Παπαπέτρου και Γιώργος Καπετανάκης καθώς και η Υπεύθυνη Προγράμματος και Δημοσίων Σχέσεων του ραδιοφώνου Χριστίνα Σιδηροπούλου.
Οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν ευχές και απόψεις για τη λειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου, ενώ η Διοίκηση ευχαρίστησε τους παραγωγούς για το ποιοτικό έργο που προσφέρουν, υπογράμμισε ότι είναι δίπλα στον καθένα και ζήτησε τη συνέχιση της σοβαρής και αντικειμενικής ενημέρωσης προς όφελος των δημοτών.
Γιώργος Νταντάμης, Αντιδήμαρχος: «Το μέλλον του Ραδιοφώνου έχει ορίζοντα ευοίωνο και αισιόδοξο»
Στον χαιρετισμό του, ο κ. Νταντάμης μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Κατερίνης ο οποίος απουσίαζε στην Αθήνα και αναφέρθηκε στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής για την «αναγέννηση» του Δημοτικού Ραδιοφώνου: «Θέλω να σας συγχαρώ. Είστε η ομάδα που «ζηλεύω». Πιστεύουμε πολύ στο ραδιόφωνο. Ήταν ξεψυχισμένο, ήταν σχεδόν τελειωμένο, ωστόσο με τη δικιά σας παρουσία και την προσφορά, το ραδιόφωνο του Δήμου Κατερίνης άρχισε να γνωρίζει ημέρες δόξας. Είστε ό,τι καλύτερο υπάρχει σε επίπεδο παραγωγής. Εμείς, ως Διοίκηση, πήραμε την απόφαση να το ζωντανέψουμε, έχουμε κάνει το άπαν, αλλά αυτό το άπαν είναι η εθελοντική προσφορά η δικιά σας. Γι’ αυτό, με ευγνωμοσύνη σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ό,τι βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε, θα την προσφέρουμε. Κι όσο περνάει ο καιρός, αυτή η βοήθεια θα γίνεται πιο ισχυρή, διότι, όπως έχετε ακουστά, -αφού συγχρόνως είστε και δημότες- οι οικονομικές δυσκολίες του Δήμου ήταν ανυπέρβλητες, ωστόσο με τις σημερινές συνθήκες διαχείρισης θα βελτιώνονται τα πράγματα κάθε ημέρα. Άρα, το μέλλον σας, ως ραδιόφωνο, έχει ορίζοντα ευχάριστο, ευοίωνο και αισιόδοξο».
Σάκης Γκούνας, Πρόεδρος Δημοτικού Ραδιοφώνου: «Συνεχίζουμε το σημαντικό μας έργο στην ενημέρωση των δημοτών με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα»
Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης Σάκης Γκούνας, ευχαρίστησε τον κ. Νταντάμη, τους συναδέρφους του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς για την παρουσία τους στην εκδήλωση καθώς και για το έργο που προσφέρουν στους δημότες μέσα από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης. «Σας ευχαριστώ πολύ που ανταποκριθήκατε στη νέα λειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης και αναλάβατε ένα τόσο σημαντικό έργο προς όφελος των δημοτών. Είμαι ενθουσιασμένος από την εθελοντική σας προσπάθεια για την ανάπτυξη και εξέλιξη του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης στις νέες σύγχρονες εποχές. Και μόνο που όλα ξεκινούν από μια εθελοντική προσπάθεια, το αποτέλεσμα είναι θετικό για τους δημότες μας αλλά και για το ίδιο το Δημοτικό Ραδιόφωνο. Είμαστε ένα δημοκρατικό ραδιόφωνο. Έτσι σοβαρά και αντικειμενικά να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Ο Δήμαρχος, Κώστας Κουκοδήμος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος, Γιώργος Νταντάμης, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ραδιοφώνου είμαστε δίπλα σας, για ότι χρειαστείτε. Καλή και δημιουργική χρονιά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γκούνας.
Σταύρος Χριστοφορίδης, Αντιπρόεδρος: «Το Δημοτικό Ραδιόφωνο να γίνει πρώτο απ’ τα πρώτα»
Τέλος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου κ. Χριστοφορίδης στο σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε: «Εύχομαι να έχετε καλή χρονιά, με υγεία και ευλογία. Έχω εμπιστοσύνη και στον Δήμαρχό μας και στον Αναπληρωτή Δημάρχου για τον λόγο που δώσανε να αναδείξουν το Δημοτικό Ραδιόφωνο στη θέση που του αξίζει: να γίνει το πρώτο απ’ τα πρώτα».
Σημειώνεται, ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Μπέμπης», στον Σβορώνο. Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Αγιαννίτης ο οποίος κέρδισε διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο «Olympus Mediterranean», στο Λιτόχωρο Πιερίας. Τόσο η εκδήλωση όσο και το δώρο του φλουριού ήταν χορηγίες από τους ιδιοκτήτες, τους οποίους η διοίκηση του Δημοτικού Ραδιοφώνου ευχαριστεί για την προσφορά τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: