3 Φεβρουαρίου 2020

Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Κατερίνης (ΔΗΚΕΔΗΚ)

Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΚ, κ. Σταύρου Χριστοφορίδη και του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Με ευχές για μια όμορφη και δημιουργική χρονιά άνοιξε την εκδήλωση ο κ. Χριστοφορίδης ενώ ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για το σημαντικό έργο που προσφέρουν εξυπηρετώντας, σε καθημερινή βάση, βρέφη, νήπια, παιδιά με αναπηρίες, ανθρώπους τρίτης ηλικίας και ευπαθείς ομάδες.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, κ. Κώστας Κουκοδήμος, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, σε χαιρετισμό που πραγματοποίησε, ευχαρίστησε το προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά καθώς και για την άψογη συνεργασία που έχουν με τη διοίκηση.
«Κύριο μέλημά μας κατά τους πρώτους μήνες της διοίκησής μας ήταν η λύση των οικονομικών προβλημάτων του Δήμου. Τώρα που οι αποφάσεις μας έχουν θετικά αποτελέσματα, η Κοινωφελής Επιχείρηση θα είναι πρώτη μας προτεραιότητα για την εξομάλυνση στρεβλώσεων του παρελθόντος, με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή κοινωνικής πολιτικής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουκοδήμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: