1 Φεβρουαρίου 2020

Ένας ακόμη «τελικός» για τον Δία Δίου κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Πιερικό και να επιστρέψει εκ νέου στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Δίας Δίου το μεσημέρι της Κυριακής (2/2 -15:00) στο γήπεδό του απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων στην αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η εικόνα του Δία την περασμένη στροφή κόντρα στον πρωτοπόρο του ομίλου επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η ομάδα διανύει ένα πολύ καλό αγωνιστικό «φεγγάρι», ωστόσο η ανάγκη για βαθμούς καθίσταται πλέον επιτακτική μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και η αναμέτρηση κόντρα στην αξιόλογη ομάδα της Καρδίτσας αποκτά τον χαρακτήρα ενός ακόμα τελικού.
Υπενθυμίζεται πως η θεσσαλική ομάδα φιγουράρει στην 5η θέση του πίνακα με απολογισμό 28 βαθμούς, την ώρα που ο Δίας βρίσκεται στην 11η θέση με 19 και στο -2 από την επικίνδυνη ζώνη.
Στα αγωνιστικά νέα, ο Παναγιώτης Παρασίδης δε μπορεί να υπολογίζει σε δύο πολύ σημαντικούς παίκτες ενόψει της Κυριακής. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Καλουσίδη ο οποίος έχει συμπληρώσει το όριο καρτών και Δημήτρη Παπαστεργίου που θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους.
Τον αγώνα ορίστηκε να διευθυνει ο κ. Κεχαγιάς με α’ βοηθό τον κ. Πραχάλη και β’ βοηθό τον κ. Σάκκο (ΕΠΣ Κοζάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: