12 Φεβρουαρίου 2020

Επίσκεψη του Πιερικού σε δημοτικά σχολεία της Κατερίνης

Στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα και της αμφίδρομης επαφής της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την τοπική κοινωνία και ειδικά με τη νεολαία/μαθητές, επισκέφθηκε με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών διαφορετική σε κάθε ημέρα, τεχνικού τιμ, διοίκησης το 12ο, το 5ο, το 17ο Δημοτικά Σχολεία Κατερίνης καθώς και τα Εκπαιδευτήρια «Πλάτων» στην Κατερίνη.
Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές: Αλέξανδρο Περογαμβράκη, Χρήστο Καρτσαμπά, Βασίλη Σαχινίδη, Branislav Nikic, Κων/νο Δεμηρτζόγλου, Δαυίδ Ιβανίδη, Χρήστο Παπαδόπουλο, Κων/νο Μηλιώτη, Θωμά Γιαλαμίδη και από το προπονητικό επιτελείο τον Κων/νο Τσακιρίδη διπλωματούχο προπονητή αναλυτή ποδοσφαίρου και με επικεφαλή τον Κων/νο Παναγίτσα  μέλος της διοίκησης της ομάδας μας επισκέφθηκαν τα παραπάνω  Δημοτικά Σχολεία στα πλαίσια «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κοντά στη νεολαία».
Η υποδοχή από τους μαθητές των σχολείων και των εκπαιδευτικών ήταν θερμή  με τις διευθύνσεις των σχολείων τους αντίστοιχους διευθυντές κ. Νίκο Κραγιόπουλο 12ο, κ. Βασίλη Τσακιρίδη 5ο, κ. Δημήτρη Μπόζογλου 17ο και κ. Ανέστη Παπαδόπουλο ιδιοκτήτη των Εκπαιδευτηρίων «Πλάτων», να καλωσορίζουν τις αποστολές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στα σχολεία τους, με χαρά και συνθήματα μαθητών. Με τη σειρά τους ο κ. Κων/νος Παναγίτσας και ο κ. Βασίλης Τσακιρίδης εκ μέρους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαρίστησαν όλους για την υπέροχη υποδοχή αναφέροντας πως ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι κοντά στη νεολαία και στους μαθητές με δράσεις δωρίζοντας στα σχολεία μπάλες ποδοσφαίρου με το έμβλημα της ιστορικής μας ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ως ενθύμιο της επίσκεψης. Ακολούθησε προς έκπληξη όλων κι ένα δίτερμα στον αύλειο χώρο των σχολείων με τις ομάδες των μαθητών  των  τάξεων, για την ιστορία των σχολείων νικήτριες ήταν οι ομάδες των σχολείων αντίστοιχα, αλλά πάνω απ΄ όλα νίκησε «η χαρά» στα πρόσωπα των μαθητών. 
Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να περάσουν διαφορετικές στιγμές εκτός αγωνιστικών χώρων συνομιλώντας και μοιράζοντας αυτόγραφα, προσκλήσεις δωρεάν εισόδου και  χαρά στους μαθητές προσκαλώντας όλα τα σχολεία δωρεάν για τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, παίρνοντας δύναμη από τους μαθητές για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, δείχνοντας έμπρακτα ότι η ομάδα θέλει δίπλα της τους νεαρούς μαθητές ως δωδέκατο παίχτη. Όλοι οι μαθητές του νομού μας μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τους αγώνες μας στην Κατερίνη και στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. 
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τις διευθύνσεις του 12ου, του 5ου, του 17ου Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης, των Εκπαιδευτηρίων «Πλάτων» στην Κατερίνη, για την πολύ όμορφη φιλοξενία με κεράσματα στην αποστολή της ομάδας. Εύχεται στους εκπαιδευτικούς των παραπάνω σχολείων καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους μαθητές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή.
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: