13 Φεβρουαρίου 2020

Σύσκεψη του Τομέα Αγροτικού της ΝΟΔΕ Πιερίας με τις διοικήσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών

Κοινή σύσκεψη του Τομέα Αγροτικού της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με τις διοικήσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών, παρουσία των Βουλευτών του κόμματος Φ. Μπαραλιακου,  Α. Μάνη και Σ. Χιονίδη και της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σ. Μαυρίδου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ.
Στη σύσκεψη, η οποία έγινε υπό την προεδρία του Προέδρου της κομματικής οργάνωσης στην Πιερία Χ. Μπρουσκελη, συζητήθηκαν θεσμικά θέματα που έχουν να κάνουν με την στήριξη των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα στην Περιοχή μας.
Οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συνεταιρισμών έθεσαν βασικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους. όπως το αυξημένο κόστος παραγωγής, λόγω της υψηλής τιμής του πετρελαίου και των γεωργικών εφοδίων.
Επιπλέον, έθεσαν και θέματα που έχουν να κάνουν με τη στήριξη της πολιτείας σε διάφορα θεσμικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία των Αγροτικών Συνεταιρισμών.
Οι Βουλευτές, η Αντιπεριφερειάρχης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας δεσμεύτηκαν προς τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συνεταιρισμων πως θα βρίσκονται δίπλα τους στα δίκαια αιτήματα τους, επισημαίνοντας πως θα τα προωθήσουν  προς τις ηγεσίες των αρμόδιων υπουργείων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη, από την. πλευρά των Αγροτικών Συνεταιρισμών, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΣΠΕΚΟ Βροντούς Γιώργος Νατσιος, ο Πρόεδρος της ΠΕΣΚΟ Αγ. Σπυρίδωνα Γιάννης Μιχαλιτσιος, ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΣΑΜΨΟΥΣ Κώστας Καρκαϊτιδης, ο Πρόεδρος του Α. Σ. Καρίτσας Διονύσης Φολιος, ο Πρόεδρος του Α.Σ. Λόφου Βαγγέλης Γιαννιώτας, ο Πρόεδρος του Α. Σ. Μοσχοποτάμου Νίκος Δαγκας, ο Πρόεδρος Α.Σ. Σφενδάμης Γιώργος Πολυχρονίδης, ο Πρόεδρος του Α. Σ. Ράχης Δημήτρης Ντούρος, καθώς και ο κ. Δημήτρης Τσιμήτρης από τον τομέα Αγροτικού της ΝΟΔΕ Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: