13 Φεβρουαρίου 2020

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Τι είναι η επίταξη. Οριστική ή προσωρινή αφαίρεση κινητής ή ακίνητης περιουσίας καθώς και προσωπικών υπηρεσιών που γίνεται από το κράτος για στρατιωτικούς σκοπούς σε καιρό πολέμου ή επιστράτευσης.

**
Μπράβο ρε Κυριάκο τα κατάφερες και μάλιστα στα μουλωχτά. Αν έκανε κάτι τέτοιο ο Τσίπρας ποιος ξέρει τι θα άκουγε η αριστερά για τα επόμενα πενήντα χρόνια.
**
Επίταξη λοιπόν. Και γιατί δεν διευρύνετε το μέτρο. Όσοι μένουν σε σπίτια των 80τ.μ να επιταχθούν για συγκατοίκηση με πακιστανούς και λοιπούς εν Αλλάχ αδελφούς.
**
Σιγά μην επιτάξουν τα κατασχεμένα των Τραπεζών. Δεν ακούσατε τι είπε εκείνος ο γλυκούλης υπουργός. Οι τράπεζες έβαλαν πλάτη στην κρίση και πλήρωσαν τη νύφη. Τι του λες τώρα, τον κακό του τον καιρό.
**
Δεν ξέρω τι θάκανε ο Σύριζα ή το ΠΑΣΟΚ ενόψει της χιονοστιβάδας των μεταναστών κι αν θα προχωρούσε σε επίταξη. Δεν το νομίζω, θα είχαν τουλάχιστον την κομψότητα να το πουν «κοινωνικοποίηση» ή κάνω λάθος.
**
Τουλάχιστον κάποιοι άλλοι θα είχαν την ευαισθησία να φέρουν το θέμα εκ των προτέρων στη Βουλή κι όχι άρον-άρον να προχωρήσουν σε έκδοση πράξης νομοθετικού περιεχομένου για την επίταξη ακινήτων και εκτάσεων. Είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που λέμε.
**
Ευτυχώς ακόμη δεν έγινε επίταξη εργασίας. Ξέρετε μπορεί να γίνει ενόψει θεομηνιών ή κινδύνου της δημόσιας υγείας. Κι άντε να βλέπεις Λέσβιους και Σαμιώτες να υπηρετούν τους αλλοδαπούς ως μάγειροι, νοσοκόμοι, κουρείς, μανικουρίστες κ.λ.π. Ό,τι πουν οι φίλοι μας οι Γερμανοί.
**
Τώρα μην αρχίσουν μερικοί γαλάζιοι και μας τη βγαίνουν από αριστερά γιατί στα περί ρατσισμού και ξενοφοβίας έχουν κάνει διατριβή με πρώτον και καλύτερο τον σύντροφο Άδωνι.
**
Δεν ξέρω αν ο Κυριάκος τη γλιτώσει από τους ΠΑΟΚτσήδες με την τροπολογία του ούτε από τους Νησιώτες με την ΠΝΠ, το βέβαιο είναι ότι άνοιξαν πανταχόθεν οι πύλες της οργής και ραντεβού στα γουναράδικα.
**

Δεν υπάρχουν σχόλια: