15 Φεβρουαρίου 2020

Γ’ Εθνική: Κομβικό παιχνίδι για τον Δία στην Αταλάντη

Το πλέον καθοριστικό βαθμολογικά παιχνίδι σε μία μάλιστα από τις πιο επικίνδυνες εξόδους του αναμένεται να δώσει ο Δίας Δίου το μεσημέρι της Κυριακής (16/2 – 15:00) καθώς φιλοξενείται από την Αταλάντη στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Δίου ταξιδεύει στην Φθιώτιδα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έπειτα από τις δύο διαδοχικές νίκες που πέτυχε με ΑΟ Σελλάνων και ΑΟ Ποταμιάς, φιλοδοξώντας σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
Οι δύο ισοβαθμούν στα όρια της γραμμής του υποβιβασμού με 25 βαθμούς, με τον Δία να υπερτερεί στην ισοβαθμία έναντι των Φθιωτών και να επιδιώκει στο συγκεκριμένο παιχνίδι τη νίκη ή έστω το βαθμό της ισοπαλίας προκειμένου να διατηρήσει το προβάδισμα που κατέχει από τη νίκη (1-0) στον αγώνα του πρώτου γύρου.
Ο τεχνικός του Δία, Παναγιώτης Παρασίδης, δε μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές του ενόψει της συγκεκριμένης μάχης. Ο Γιάννης Δερμίσης θα απουσιάσει καθώς είναι τιμωρημένος έχοντας συμπληρώσει κάρτες, ενώ οι Δημήτρης Παπαστεργίου και Γιώργος Παναγιωτίδης δε θα ακολουθήσουν επίσης την αποστολή για επαγγελματικούς λόγους.
Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Πουλόπουλος (ΕΠΣ Πειραιά) με α’ βοηθό τον κ. Γεωργακόπουλο (ΕΠΣ Πειραιά) και β’ βοηθό τον κ. Παπαδόπουλο (ΕΠΣ Κιλκίς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: