4 Φεβρουαρίου 2020

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Πιερίας

Με την παρουσία τού π. Μιχαήλ ως εκπροσώπου τού Σεβ. κ. Γεωργίου, του Βουλευτή Ξενοφώντα Μπαραλιάκου, του Αναπληρωτή Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη, του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου τής Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Κατερίνης Σταύρου Χριστοφορίδη που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο,...
των Αντιδημάρχων Κώστα Γραμματικόπουλου και Γιώργου Τσιαλού, του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Φιλοκώστα, της Αναπληρώτριας Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Νόπης Βαρυτιμίδου, εκπροσώπων φορέων και πολιτών, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κοπής πίτας τού Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας στην οποία παραβρέθηκαν δεκάδες μέλη τού Συλλόγου. Περί το τέλος τής εκδήλωσης προσήλθε και η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου.
Την πίτα έκοψε ο π. Μιχαήλ ο οποίος απευθυνόμενος προς την Πρόεδρο του Συλλόγου, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, προς τα μέλη τού Δ.Σ. και προς τα μέλη τού Συλλόγου Διαβητικών εξέφρασε τις ευχές τού Σεβ. κ. Γεωργίου.
Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Βουλευτής Ξενοφών Μπαραλιάκος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης, καθώς επίσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ.Κατερίνης Σταύρος Χριστοφορίδης που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο.
Η Πρόεδρος Σωτηρία Ουσταμπασίδου, αφού ευχαρίστησε τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και αφού ευχαρίστησε επίσης τα μέλη τού Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη συνδιοίκηση Κουκοδήμου - Νταντάμη για το γεγονός ότι παραχώρησαν δωρεάν χώρο στον Σύλλογο Διαβητικών Πιερίας, επί της οδού Παρμενίωνος, κάτω από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, προκειμένου εκεί ο Σύλλογος να μεταφέρει τα γραφεία του.
Όπως ανακοινώθηκε, το αίτημα του συλλόγου για μετεγκατάσταση δεν ήταν καινούργιο. Επρόκειτο για ένα αίτημα που είχε κατατεθεί από την προηγούμενη δημοτική περίοδο (Διοίκηση Σάββα Χιονίδη) αλλά δεν είχε ικανοποιηθεί αυτό το αίτημα. Τελικώς, το αίτημα αυτό ικανοποιήθηκε από τη νέα Διοίκηση του Δ.Κατερίνης, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Επίσης, ευχαριστίες εκφράστηκαν προς τους χορηγούς τού Συλλόγου και συγκεκριμένα προς τα εξής πρόσωπα και επιχειρήσεις:
* Αρτοζαχαροπλαστείο «Τσαουσίδης Βασίλειος» επί της οδού 25ης Μαρτίου, στην Κατερίνη, προσέφερε βασιλόπιτα.
* Αρτοζαχαροπλαστείο «Κυψέλη» στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης, προσέφερε βασιλόπιτα.
* Ξενοδοχείο «Ποσειδών Παλλάς», του κ. Τζόβα, στη Λεπτοκαρυά, που προσέφερε δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
* Δέσποινα Συβρίδου, που προσέφερε κρέμα για διαβητικούς (Πρόπολις), στο πλαίσιο εκδήλωσης κοπής τής πίτας.
* «Χαρά Δημιουργίες» τής Χαράς Ποιμενίδου, που προσέφερε δώρο για την κοπή τής πίτας.
Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι πουλήθηκαν λαχεία προς ενίσχυση του συλλόγου, με αποτέλεσμα να αποπληρωθούν λειτουργικά έξοδα (ενοίκια, λογίστρια, φωτοτυπίες, υλικά φαρμακείου, βραβεία κλπ.).
Μετά την κοπή τής πίτας και τη διανομή των κομματιών προς όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, έγινε κλήρωση προκειμένου να αποδοθούν τα δώρα των χορηγών. Τους λαχνούς τράβηξαν παιδιά μελών τού Συλλόγου Διαβητικών.
Την τηλεόραση Smart TV Hitachi κέρδισε ο κ. Σπαντής, την οποία και παρέλαβε από το εμπορικό κατάστημα Public Κατερίνης. Την τηλεόραση παρέδωσε ο ίδιος ο Διευθυντής τού καταστήματος, Κωνσταντίνος Τσακυρίδης, με την παρουσία τής Προέδρου τού Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας, Σωτηρίας Ουσταμπασίδου. Τα άλλα δώρα παρέλαβαν η κ. Ολυμπία Φέρη, ο κ. Θεοχάρης Ζησιός καθώς και η κ. Παναγιώτα Τσαλίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: