13 Φεβρουαρίου 2020

Κοπή πίτας και βραβεύσεις στην ετήσια εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Mediterranean Hotel.
Σε μια υπέροχη βραδιά με ζεστό κλίμα τιμήθηκαν οι αθλητές του ομίλου για τις αθλητικές τους διακρίσεις αλλά και για τις επιδόσεις τους στο σχολείο. Επίσης, δόθηκαν διπλώματα σκίπερ σε όσους παρακολούθησαν με επιτυχία τα μαθήματα Ανοιχτής Θάλασσας που τελούνται υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.
Τέλος, ο Όμιλος τίμησε τον κύριο Λάμπρου Βασίλειο και την κυρία Ξυπτερά Ευαγγελία για την διαρκή στήριξη τους και για την αγάπη τους προς τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.
Τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιου, ο οποίος ευλόγησε την πίτα του ομίλου, οι Βουλευτές Πιερίας κος Μπαραλιάκος Ξενοφών και η κα Μάνη- Παπαδημητρίου Άννα, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Μαυρίδου Σοφία, ο Δήμαρχος Κατερίνης κος Κουκοδήμος Κων/νος, οι Αντιδήμαρχοι του δήμου Κατερίνης, κος Κήπου, κος Κυριακίδης, κος Συμεωνίδης και κος Τσιαλός, ο διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης κος Φαλάρας Ευάγγελος, ο διοικητής του Λιμενικού Σώματος κος Αδαμίδης Θεμιστοκλής και ο Διευθυντής Αστυνομίας της Πιερίας κος Τζήμας Γεώργιος.
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν σε μια, κατά κοινή ομολογία, επιτυχημένη εκδήλωση και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης ευχαριστεί θερμά τα καταστήματα Συμεωνίδης Discount Stores για την δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ που δόθηκε στην αθλήτρια που κέρδισε το φλουρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: