12 Φεβρουαρίου 2020

Συνεχίζεται το θρίλερ με την Βαλεντίν : Στον εισαγγελέα ο πατέρας της

Οι Αρχές θα οδηγήσουν το πρωί της Τετάρτης στον εισαγγελέα τον πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν καθώς και έξι ακόμα φίλους του καθώς διαπίστωσαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών ενώ εντόπισαν και στο χώρο που διαμένουν ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Μέχρι τότε για τα συγκεκριμένα αδικήματα ο πατέρας και οι φίλοι του θα κρατηθούν ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή των γαλλικών Αρχών για να ερευνήσουν το ενδεχόμενο το παιδί να βρίσκεται στη Γαλλία.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση το τελευταία 24ωρο είναι ραγδαίες καθώς ο πατέρας της 7χρονης είχε κληθεί από τις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να καταθέσει εκ νέου προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η μικρή Βαλεντίν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι αστυνομικοί θεωρούν πως στην κατάθεση του Αμπελκά υπήρχαν κενά και δεν τους έχει πει όλη την αλήθεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκτός από τον πατέρα της Βαλεντίν οι αρμόδιες αρχές ανέκριναν και τον συγκάτοικό του.

Ο Αμπελκά κλήθηκε να δώσεις εξηγήσεις για τις δύο φορές που εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο αλλά και για το ταξίδι που έκανε στη Γαλλία λίγους μήνες πριν την εξαφάνιση της Βαλεντίν.

Οι υποψίες των Αρχών

Κενά βλέπουν οι αρχές στα λεγόμενα του πατέρα της μικρής Βαλεντίν που εξαφανίστηκε από τα Πατήσια λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα.

Ο πατέρας της 7χρονης οδηγήθηκε ξανά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά για την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής και ξανά μετά από τρεις μέρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, ανακρίνεται και ο συγκάτοικος του πατέρα.

Ο δικηγόρος του πατέρα της μικρής, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στο newsit δήλωσε:πως ο πελάτης του βρίσκεται εδώ κι ένα 24ωρο στην Ασφάλεια και εξετάζεται εκ νέου και πρόσθεσε ότι «παράλληλα η έρευνα των Αρχών επικεντρώνεται και στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη μου». Όπως είπε «είμαι πεπεισμένος από τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, πως τα επόμενα 24ωρα θα γνωρίζουμε την αλήθεια, για αυτή την σοβαρή υπόθεση. Επίσης πεποίθηση μου είναι πως τουλάχιστον ο ίδιος δεν έχει βλάψει το παιδί του».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο "μικροσκόπιο" έχει μπει και δήλωση που έκανε ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο οποίος υποστήριξε πως τον είχαν πλησιάσει δύο φορές ΜΚΟ και του ζήτησαν να δώσει το παιδί για υιοθεσία.

Τα «τυφλά» τηλεφωνήματα, η παρουσία του πατέρα στο αεροδρόμιο, το ταξίδι στη Γαλλία και οι ΜΚΟ


Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία, που συνεχίζει να ερευνά διεξοδικά την υπόθεση, ζήτησε από τον πατέρα να δώσει εξηγήσεις σχετικά με νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Η αστυνομία ζητά απαντήσεις για την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής και ξανά μετά από τρεις μέρες. Στο μικροσκόπιο έχει μπει δήλωση που έκανε ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή, στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη. Ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού είχε πει ότι ΜΚΟ του είχαν ζητήσει δυο φορές ενώ βρισκόταν στη Λέσβο κι άλλη μια ενώ είχε πια έρθει στην Αθήνα, να υιοθετήσουν το παιδί.

Επίσης, πειστικές απαντήσεις δεν έχουν δοθεί από τον πατέρα στο ερώτημα γιατί είχε πάει στη Γαλλία λίγους μήνες πριν από την εξαφάνιση της μικρής. Επιπλέον δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την ταυτότητα των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνούσε στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: