12 Φεβρουαρίου 2020

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Αγίου Βαλεντίνου. Μεγάλες προσφορές για τους ερωτευμένους. Κιμάς βόειος. Η προσφορά ισχύει μέχρι την Τσικνοπέμπτη. Για λίγους.
**
Για τους πολλούς κάθε μέρα Τσικνοπέμπτη. Ειδικά για τους δορυφόρους της άρχουσας τάξης. Στα ύψη η χοληστερίνη.
**
Φτάνει πια,. Όχι άλλες φωτό, όχι άλλα τραπέζια, όχι άλλα «κατόπιν ενεργειών σας» ξίνισε το φαγητό.
**
Τι έβγαλε πάλι ο Κυριακίδης. Πέντε χιλιάδες λίτρα διαφορά στη βενζίνη από τους πρώην και τους νυν. Δεν άκουσα κάτι.
**
Διακανονισμός στο υπέρογκο λέει χρέος ΔΕΥΑΚ προς ΔΕΗ. Τρέξτε πριν πάρουν τη ΔΕΗ οι Γερμανοί και μας αλλάξουν τα φώτα,
**
Ναι κύριοι θέμα μηνών είναι να περάσει η ΔΕΗ σε γερμανικά  χέρια. Και τι μας μένει; Ένας Άδωνις κι ένας Χατζηδάκις  κρεμασμένοι στα κάγκελα.
**
Δεν μας πτοεί ο κορονοϊος γιατί εμείς από γρίπη, αναλογικά έχουμε περισσότερους νεκρούς. Φέτος βέβαια θα πάμε ακόμα χειρότερα γιατί τα εμβόλια δεν ήταν και τόσο αποτελεσματικά. Ήταν μάπα το καρπούζι που λένε.
**
Με ιδιαίτερη χαρά το σύνολο των πολιτών της Πιερίας δέχθηκε την είδηση της παραμονής του Γιώργου Τζήμα στην αστυ6νομική διεύθυνση Πιερίας. Είναι επιβράβευση για τις δύσκολες καταστάσεις που διαχειρίστηκε στην διάρκεια της θητείας του σε πολλά μέτωπα, ανάλογη επιτυχία. Συγχαρητήρια.
**
Ποιος τόπε ότι το ΠΑΣΟΚ πνέει τα λοίσθια; Αρκεί να ακούς τον μελίρρυτο Χάρη Καστανίδη για να αντιληφθείς σε τι πλάνη βρίσκονται όλοι οι καλοθελητές. Εντυπωσιακός ομιλητής και αναλυτής. Ο Χάρης φώτισε ακόμα και τις πιο γκρίζες στιγμές της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Σ’ αυτά προσθέτουμε και το πολιτικό ήθος
**

Δεν υπάρχουν σχόλια: