11 Φεβρουαρίου 2020

«Η Βασιλόπιτα με τ'αμέτρητα φλουριά!»

Η «ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ» καλεί τα μέλη και τους υποστηρικτές του έργου της Ιεραποστολής στην ετήσια συνάντηση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας το ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα ΕΚΑΒΗ στην Κατερίνη.  Είσοδος ελεύθερη. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικοθεατρική παράσταση, με τίτλο «Η Βασιλόπιτα με τ'αμέτρητα φλουριά!», με τη συμμετοχή 20 ηθοποιών, 40 χορωδών και 50 χορευτών και χορευτριών των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σ.Ε.Δ.Α.Π. Κατερίνης. 
Επίσης, θα προβληθεί βιντεάκι από την Ιεραποστολή στην Τανζανία, ενταγμένο στη Μουσικοθεατρική Παράσταση. Η εκδήλωση έχει ως κεντρικό θέμα τα παιδιά της Αφρικής. Γι’ αυτό καλούνται και οι μικροί μας φίλοι να προσέλθουν στην εκδήλωση με τους γονείς τους, προκειμένου όλοι μαζί να λάβουμε μηνύματα από τον καθημερινό αγώνα των μικρών παιδιών της Αφρικής, να κατανοήσουμε την αγωνία τους για την καθημερινή επιβίωση και να θαυμάσουμε το μεγαλείο της ψυχής τους, καθώς παρ' όλες τις δυσκολίες η χαρά και η ελπίδα είναι ζωγραφισμένες στα πρόσωπά τους!

Ας μη λείψει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: