28 Φεβρουαρίου 2020

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου



Κορωνοϊός. Δε μου βγαίνει από το μυαλό ότι κάποιος τον αμόλησε. Και ξέρετε που πάει ο νους μου! Τα πρώτα οικονομικά θύματα οι οικονομίες θαύματα Κίνας και Νότιας Κορέας.
**

Είναι λέει από τις νυχτερίδες. Τι νυχτερίδες κι’ αράχνες μας τσαμπουνάνε. Το έργο το είδαμε, το ξαναείδαμε και συχνά το ξαναβλέπουμε στο φυτικό βασίλειο με τις ασθένειες των φυτών και τα φυτοφάρμακα.
**
Το εμβόλιο πιθανόν το 'χουν έτοιμο αλλά θα κυκλοφορήσει όταν επιτευχθεί ο στόχος και γίνει και η εμπορική συμφωνία.
**
Είμαι αισιόδοξος ότι στην Ελλάδα ο ιός δεν θα βρει γόνιμο έδαφος, το ανοσοποιητικό σύστημα του Έλληνα είναι εκπαιδευμένο σε κακουχίες και από το μνημόνιο και μετά βρίσκεται σε διαρκή καραντίνα.
**
Ούτε πανικός θα υπάρξει. Εμείς από γρύπες είχαμε περισσότερους νεκρούς αναλογικά απ’ ό,τι οι Κινέζοι με τον Κορωναϊό. Ούτε τα super market θα αδειάσουν γιατί ο Έλληνας μ’ ένα μισθό και μία σύνταξη ούτε να γεμίσει 1-2 καροτσάκια μπορεί.
**
Μ’ ανησυχεί περισσότερο το μεταναστευτικό και η πολιτική Χρυσοχοϊδη. Βρε Μιχάλη ήσουνα γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, θυμάσαι που τους έλεγες τραμπούκους, τώρα γιατί τραμπουκίζεις; Τόσο ξύλο ούτε ο «στρατηγός άνεμος» επί Πολύδωρα δεν έριξε.
**
Σύσκεψη είχε ο Κυριάκος με τα συστημικά κανάλια πως θα χειριστούν επικοινωνιακά τον κορωναϊό και την κρίση στα νησιά. Καταλαβαίνετε τι είδους ενημέρωση γίνεται, τι γαργάρα πέφτει και τι πανικός επικρατεί στο κυβερνητικό σχήμα.
**
Βάλε και τις καταθέσεις Σαράφη για τη Novartis που καίει Γεωργιάδη, Λοβέρδο, Αβραμόπουλο, άντε να βάλεις τάξη. Χαμηλά τη μπάλα. Σε δυο χρόνια η Ελλάδα θα είναι αγνώριστη.
**
Όσο για τα ματ του Μιχάλη προπόνηση κάνουν στην Χίο και στη Λέσβο γιατί απ’ τον Απρίλιο με τις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας θα 'χουν πολύ δουλειά.
Οψόμεθα.
**

1 σχόλιο:

Lef είπε...

Κι ας μην ξεχνάμε και τον θαυμαστή του Αντρέα, τον Αρκουδέα... Με τα ΜΑΤ του επί ΠΑΣΟΚ...