13 Μαρτίου 2020

Ένα ακόμα κρούσμα στην Καστοριά - 11 συνολικά στη Δυτική Μακεδονία

Μετά τους τρεις εργαζόμενους του Νοσοκομείου Καστοριάς, ένας ακόμα πολίτης της πόλης είναι θετικός στον κορονοϊό ανεβάζοντας τα κρούσματα σε 11 στη Δυτική Μακεδονία. 

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς Λάζαρος Παπαδόπουλος βλέπει ότι περάσαμε στο στάδιο 2 προς 3 της νόσου και αν μπούμε στο τρίτο, η Καστοριά θα μπει σε καραντίνα(στο 3+ μια πόλη μπαίνει σε καραντίνα). 

Μιλώντας στο prlogos.gr κάνει έκκληση στον κόσμο να μείνει στα σπίτια του. Ήδη πέντε άτομα από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου έχουν επιμολυνθεί με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία του νοσοκομείου και με πάνω από 30 άτομα σε καραντίνα. 

«Να ληφθούν αυστηρά μέτρα» ζήτησε. Έκλεισε ένα ακόμα ιδιωτικό ιατρεία στην Καστοριά μετά τα δύο που είχαν ήδη κλείσει με το νοσοκομείο πιθανόν να χρειαστεί να βάλει λουκέτο τόνισε στο Antennes FM. 

Γίνεται μάλιστα προσπάθεια επικοινωνίας με ΕΟΔΥ για να εξεταστεί ιδιαιτέρως το θέμα της Καστοριάς. Είναι ορατό να μπει η Καστοριά σε καραντίνα και πιθανόν και η περιφέρεια.

Πηγή: prlogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: