11 Μαρτίου 2020

Κύπελλο Ε.Π.Σ. Πιερίας: Με "εξάρα" στον τελικό ο Πιερικός

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας πήρε ο Πιερικός. Οι μελανόλευκοι συνέτριψαν με 6-0 τον Θερμαϊκό Κορινού στον επαναληπτικό ημιτελικό και με συνολικό σκορ 9-3 πήρε την πρόκριση για τον τελικό της 8ης Απριλίου.
Το σκορ άνοιξε ο Παπαδόπουλος στο 18ο λεπτό, ενώ στο 45’ ο Περογαμβράκης έκανε το 2-0. Οι παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου πέτυχαν τέσσερα ακόμη γκολ στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα. Χατ-τρικ έκανε ο Μηλιώτης (73’, 78’, 85’), ενώ το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Πιερικού πέτυχε ο Νίκιτς (81’).
Πλέον, οι μελανόλευκοι περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον τελικό που θα είναι η Α.Ε. Καρίτσας ή ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου.
Διαιτητής: Μέγας
Βοηθοί: Καλορογιάννης, Χατζηγιάννης
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ (Γιάννης Βαρβούτης): Τσιλεγκερίδης, Πολυχρονιάδης, Α. Ταγκαλίδης, Β. Ταγκαλίδης, Πολυτίδης, Αποστολίδης, Καραμανώλας, Α. Κατσούλης (76’ Χ. Κατσούλης), Καραχαλίδης, Μυστρίδης, Τζουκάν (76’ Σκαμπαρδώνης).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Νίκιτς, Τακίδης, Ίτσιος, Περογαμβράκης (64’ Κριεμάντι), Παπαδόπουλος (72’ Γκούφας), Σαχινίδης (79’ Μπενίσκος), Μακρής (85’ Ιβανίδης), Μηλιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: