12 Μαρτίου 2020

Παρεμβάσεις συντήρησης των αρδευτικών υποδομών στο Σβορώνο

Δρομολογήθηκαν από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, όλες οι παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν την αρδευτική διαδικασία στη Δημοτική Κοινότητα Σβορώνου.
Ειδικότερα, υλοποιήθηκε καθαρισμός και μόνωση με μεμβράνη της μεγάλης δεξαμενής στη θέση «ΚΟΥΛΟΥΡΑ», ενώ έγινε συντήρηση όλων των αρδευτικών αντλιών και καθαρισμός των αρδευτικών καναλιών.
«Είμαστε έτοιμοι για την αρδευτική περίοδο στο Σβορώνο. Έχουν συντηρηθεί επιμελώς όλες οι υποδομές άρδευσης, υπάρχει επάρκεια νερού, ενώ οι υπηρεσίες μας σε συνεργασία με τους κατά τόπους προέδρους και τα κοινοτικά συμβούλια μεριμνούν καθημερινά και συστηματικά  για τον πρωτογενή τομέα στο σύνολο του Δήμου» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Συμεωνίδης.
Τέλος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης και το κοινοτικό συμβούλιο Σβορώνου ευχαρίστησαν  τόσο τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, όσο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη «για την εποικοδομητική συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή τους, στην κατεύθυνση ικανοποίησης των αιτημάτων και εξυπηρέτησης των αρδευτών αγροτών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: