24 Μαρτίου 2020

ΔΕΥΑΚ: Προτεραιότητα η αδιάλειπτη υδροδότηση και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας & εν μέσω κορωνοϊού

C:\Users\Fanis\Desktop\ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΛΑΒΩΝ\IMG-820d71f937b1c2b5d05fd04fc937b259-V.jpg
Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης με υψηλό αίσθημα ευθύνης συνεχίζει να στηρίζει την αδιάλειπτη υδροδότηση των συμπολιτών μας και εν μέσω κορωνοϊού. Προς την κατεύθυνση αυτή, αξιολογώντας την υπεύθυνη πληροφόρηση συμπολιτών μας για χαμηλή πίεση νερού στην περιοχή πέριξ του Α’ κοιμητηρίου της Αγίας Αικατερίνης και συγκεκριμένα επί των οδών Αναπαύσεως, Ισοκράτους, Απόλλωνος κ.λ.π. επιχειρούσε σήμερα με αντίξοες καιρικές συνθήκες με σκοπό την εξεύρεση της αφανούς διαρροής.


Το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. επιδεικνύοντας αυταπάρνηση και επαγγελματισμό για μια ακόμη φορά κατόρθωσε να αποκαλύψει την αφανή διαρροή σε αγωγό ύδρευσης διατομής Φ110mm την οποία και αποκατέστησε πλήρως λίγο μετά τις 17:00μ.μ. Αυτή τη στιγμή το αποφρακτικό όχημα της επιχείρησης ολοκληρώνει την έκπλυση του χώρου πέριξ της αποκατασταθείσας βλάβης.
C:\Users\Fanis\Desktop\ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΛΑΒΩΝ\IMG-2cf98c225df12420337ebccb096b7248-V.jpg
Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ως Υπηρεσία 24ωρης λειτουργίας με κοινωνικό πρόσωπο, βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη και ποιοτική παροχέτευση όλων των δομών με πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.


Παραθέτοντας κάποιες εικόνες από την σημερινή αποκατάσταση της βλάβης ύδρευσης σας παρακαλούμε όπως τηρείται με ευλάβεια τις υποδείξεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας παραμένοντας στο σπίτι.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. θα παραμείνει στις επάλξεις όπως επιτάσσουν οι καιροί.

Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Μπουσνάκης Αστέριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: