13 Μαρτίου 2020

Χρυσοχοΐδης για Έβρο: Δεν θα περάσουν ποτέ τα σύνορα

Για την κατάσταση στον Έβρο αλλά και τον κορονοϊό μίλησε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων  ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Για τις επιθέσεις στα σύνορα και τις παραβιάσεις από τα τουρκικά F-16 είπε: "Και σήμερα είχαμε παραβιάσεις από τα F-16 και σήμερα είχαμε καμιά 300αριά τζιχαντιστές που είναι μπροστά στα μάτια της τουρκικής στρατοχωροφυλακής που ασχημονούν εις βάρος της ελληνικής διοίκησης, των Ελλήνων αστυνόμων και τώρα υπάρχει και η Frontex εκεί, 100 άνθρωποι, και τους ευχαρίστησα θερμά. Αυτοί ασχημονούν και κλιμακώνουν κάθε μέρα, αντίθετα οι πληθυσμοί έχουν κάνει πίσω. 

Οι Τούρκοι θέλουν κάποια στιγμή να περάσουν πληθυσμούς στη χώρα μας, δεν θα γίνει ποτέ, δεν θα περάσουν και δεν θα τους περάσει ποτέ. Αυτή είναι η απόφασή μας" ξεκαθάρισε ο υπουργός. "Οι άνθρωποι εκεί, όλοι μαζί έχουμε αποφασίσει ότι υπάρχει τοίχος. 

Το άδικο και οι στόχοι του Ερντογάν που για δικούς τους γεωπολιτικούς λόγους θέλει να εισβάλει στη χώρα χρησιμοποιώντας απελπισμένους ανθρώπους, αυτή η προσπάθεια δεν θα αποβεί γι' αυτόν πραγματικότητα" πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: