12 Μαρτίου 2020

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Συνωμοσιολογίας το ανάγνωσμα. Αν και τα μάζεψε ο κύριος πρύτανης για λόγους προφανώς ανωτέρας βίας, ήταν σαφής. Κατασκευασμένος πιθανόν ο κορωνοϊός. Και δεν ήταν ο μόνος. Οι Ασιάτες μιλάνε για αμερικανο-εβραϊκή συνωμοσία, οι δυτικοί για κινέζικη επινόηση. Εμείς εδώ δεν πήραμε θέση, εκτός κι αν στο τέλος τον χρεώσουν μερικοί στο ΣΥΡΙΖΑ και μερικοί στον Κυριάκο.
**

Για την Ιταλία διέρρευσε η πληροφορία ότι δόθηκε οδηγία στο σύστημα υγείας ν’ ασχολούνται περισσότερο με κρούσματα νεαρής και παραγωγικής ηλικίας κι όχι με ηλικιωμένους.
**
Καλή ιδέα Κυριάκο. Αν ο κορωνοϊός θερίσει τους συνταξιούχους θα προκύψουν οφέλη για την εθνική οικονομία. Το παρήγορο είναι ότι το όριο συνταξιοδότησης πάει στα 72 και αμβλύνεται η επικίνδυνη ζώνη. Κάτι ξέρεις εσύ.
**
Το σενάριο περί μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού με τον βιολογικό πόλεμο που ισχυρίζονται πολλοί, δεν βλέπω να ευσταθεί. Θα έχει απώλειες η πολεμική βιομηχανία, κάτι που δεν θα το επιτρέψει.
**
Άλλο σενάριο είναι ότι μέσω του γενικού εμβολιασμού θα επιχειρηθεί μέσω μιας κάποιας ουσίας ο έλεγχος ακόμη και της ανθρώπινης σκέψης, το βλέπω πολύ μακρινό. Άλλωστε τα ΜΜΕ για την ώρα κάνουν καλά τη δουλειά τους.
**
Σε κάθε περίπτωση ο πολίτης τρομοκρατείται. Οι Άγγλοι άδειασαν τα σούπερ μάρκετ από χαρτί υγείας. Θα ΄λεγε κάποιος, τα ‘καναν πάνω τους με μόλις τρεις νεκρούς. Οι Ιταλοί έκοψαν τον εσπρέσο στα όρθια, οι Γάλλοι ψωνίζουν με ντελίβερι και οι Έλληνες ψάχνουν την πρόπολη του Κραουνάκη, τον αγιασμό του Αμβρόσιου και πήραν θάρρος από την Έλενα Ράπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: