19 Απριλίου 2020

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Αναζητείται ο γιος του 86χρονου που απανθρακώθηκε

Σε μία οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται το περιστατικό της φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, 7όροφης πολυκατοικίας επί της Λ. Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη.

Από τις πρώτες προφορικές καταθέσεις που πήραν οι Αρχές από την 81χρονη διασωθείσα σύζυγο του ηλικιωμένου και τον 46χρονο γιο του, δράστης φέρεται να είναι ο δεύτερος γιος της οικογένειας που έμενε μαζί τους. Ο 45χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να είναι εκείνος που προκάλεσε την φωτιά στο υπνοδωμάτιο του 87χρονου πατέρα του με αποτέλεσμα οι πυροσβέστες να τον ανασύρουν απανθρακωμένο.

Αμέσως μετά την πρόκληση της φωτιάς, ο 45χρονος διέφυγε από το σπίτι της οικογένειάς του και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ η επίσης ηλικιωμένη μητέρα του απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες με αρκετά εγκαύματα στο σώμα της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου και νοσηλεύεται.

Ο 46χρονος γιος της οικογένειας πρόλαβε να βγει εγκαίρως από το διαμέρισμα και δεν έχει υποστεί τραυματισμό. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν 25 άντρες της Πυροσβεστικής με 9 οχήματα, ενώ πλέον τις έρευνες τις έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: